Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juniorek Nikoś

Czy mąż mnie zdradza ? Jak zachowuje się mężczyzna, który ma kochankę ?

Polecane posty

Gość Juniorek Nikoś

Mój mąż często wyjeżdza poza dom w sprawach biznesowych, nawet poza kraj... Zauwazyłam, że w nocy częściej siedzi przy komputerze , albo o świcie...Wczesniej tego nie robił ! Teraz gdy wrócił to obdarował mnie pięknymi kolczykami. Może popadam w paranoje ale tyle sie słyszy o zdradach mężów po narodzinach dziecka a ja 6 m-cy temu urodzilam synka Czy przesadzam ? Jak to jest u Was z tymi rozląkami i wiernościa mężów ?

Gość evil
raczej zdradza ale kto go wie

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mój jak miał kochankę to: 1. telefon nosił przy doopie, 2. kasował smsy, 3. wracał późno z pracy, 4. często wyjeżdżał/wychodził gdzies niby z kolegami! zorientowałam się bardzo szybko! gdzieś po półtora m-ca sam się przyznał

Gość ma kogoś na 100%
jaaaaa, i co bylo dalej ? wywalilas gnoja?

Powinnas sie zorientowac co takiego ciekawego robi na komputerze. Przegladnij historie, sprawdz tel. To nie zaszkodzi, a jak maz nic nie ma do ukrycia to nie bedzie Ci z tego powodu robil problemow.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie, że wywaliłam! było ciężko, cholernie cieżko, bo mamy dziecko! jesteśmy po ślubie 8 lat, mały bardzo tęskni, nie utrudniam mu kontaktów z dzieckiem, chociaz miałam taką ochotę! często sie widzą, właściwie kiedy tylko mąż (bo to jeszcze mąż ) z tamtą już nie jest, nie wiem może chciałby do nas wrócić (właściwie na pewno, bo on nie chciał odchodzić, ale ja nie umiałam wybaczyć) i nadal nie umiem! nie zaufałabym mu już nigdy, a co to za związek bez zaufania?

Gość Juniorek Nikoś
awg, tylko , że ja go sprawdziłam i nic nie znalazlam

Gość to nie takie...
ja mysle, ze jak facet umie kombinowac to zona go nie złapie na zdradzie.moze cos czuc, bo podobno takie rzeczy sie wyczuwa, ale...nie złapiesz, nie udowodnisz- no i tyle

Gość jamtjdj
Myślę, że jak komuś zależy na ukryciu zdrady, to i tak to zrobi. Znam faceta, który miał romans z pewną kobietą, zatrudnił ją u siebie w firmie, żeby byli bliżej siebie, phomans trwał 4 lata, żona się nie zorientowała.. Teraz ma nową kochankę, z którą jest w codziennym kontakcie telefonicznym, często do późna w nocy i żona dalej nic nie widzi albo nie chce widziec. Gdy był jeszcze z tą poprzednią kochanką, to jego żona zaszła z nim w ciążę, więc w jej oczach tworzą normalną rodzinę wychowującą kilkuletnie dziecko..

Gość jamtjdj
romans* a nie phomans miało być;)

Gość dekoldcsxyy
jamtjdj albo jestes tym choojem ktory zdradza albo sama jestes jego kochanka albo robisz u nich za materac x :D x

Gość kochana rozne tel karty
bynajmniej, nagle wyjscia, spotkania, krecenie i sciemnianie, zaufaj intuicji!

Gość jamtjdj
Tak;)

Gość prrowokatorr
Szukaj dziury w całym to się doczekasz rozwodu. Masz typowy syndrom zazdrosnej żony. Facet czysty jak szkło, a ona już widzi w nim zdradzacza. Walnij się w łeb zanim nie będzie za późno.

Gość dziewczyna kochanka
nie starasz sie skoro podejrzewasz ze cie zdradza

Gość @@@iuy
prowokator a ty co solidarnosc jąder?:o na 100% ma kogos ! może tylko wirualnie.

Gość ychy
jupi

Gość ychy
wszystkie macie radar w oku i jak wróżka wiecie że facet ma kochanicę. macie rację niech autorka weźmie rozwód i poda za przyczynę zdradę męża. Koń by się uśmiał. Do magla plotkary.

Gość hryeddudd
co tak ?

Gość prrowokatorr
" 13:32 [zgłoś do usunięcia] @@@iuy prowokator a ty co solidarnosc jąder? na 100% ma kogos ! może tylko wirtualnie." v v Ma na bank. Nosi w portfelu rozkładówkę z PLAYBOYA. To też wirtualna zdrada. No i trzyma świerszczyki ukryte na regale. To też wirtualne zboczenie.

Gość no mmms
pp

Gość @@@iuy
oczywiście, że nie to mialam na myśli :o prowokator i do tego ignorant ! dla niezorientowanych- mialam na myśli wspólną masturbację z jakąs koleżanką na skypie, czacie bądź innym dobrodziejstwie wsp. świata.Pocieranie się do wspolnego taktu erotycznych uniesień ? Czyż to nie zdrada ? Przeciez napisała wyraźnie, że przesiaduje w necie częściej. Nie zaszkodzi sprawdzić tego.

Choć nie jestem jeszcze żoną, to również czasem objawia się u mnie syndrom chorobliwej zazdrości. Nie popadaj w panikę, nie masz ku temu podstaw :) Wyluzuj, przygotuj kolaję albo zrób mu niespodziankę, przypomnij sobie jak on wiele dla Ciebie znaczy. Ludzie są zawistni. Nie dziwota, że jak się zapyta o cokolwiek koleżankę dotyczącego faceta, to pierwsza rada brzmi: "zerwij z nim!" - skoro przypada ileśtam kobiet na jednego faceta. To Ciebie wybrał i to o Ciebie i dziecko dba, nie o inną. Dobrze, że dziś wracam do domu -jestem na wyjezdzie - uswiadomilam sobie jak fajnego mam faceta, hehe :) i jesli nie masz podstaw, to po cholere dodawac sobie stresow w tym calym codziennym natłoku? ;) Pozdrawiam