Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YoungOldie27

Nienawidze Was Wy ktorzy nazywacie sie mezczyznami!

Polecane posty

Gość YoungOldie27

Jestem ofiarą przemocy, obdartą kobietą z kobiecosci, nie czuje sie atrakcyjna. Jestem pol-kobieta i brakuje mi pewnosci siebie. Wciaz czuje na karku te przezycia, a jeszcze niedawno radzilam sobie z tym wszystkim. Powiem tak nigdy nie uwazalam sie za atrakcyjna kobiete, ale bardziej bylam pewna swej inteligencji. Obecnie nie czuje ani atrakcyjna ani inteligentna. Wyszlam za mezczyzne ktory znecal sie nade mna psychicznie i fizycznie. Przed nim bylam z mezczyzna o podobnym usposobieniu. Walcze ze soba. Nienawidze swego ciala, zostalam pogwalcona. Mezczyzni ktorzy obdzieraja swe kobiety z kobiecosci: nienawidze Was! Nienawidze tego, ze gdy na krancu wytrzymalosci, gdy pekalam z bolu obdarowywaliscie mnie "wspanialymi" slowami: 'Zamknij sie ku...". Wysmiewania i ponizania: Dzieki Wam nie potrafie byc kobieta. Stalam sie kawalkiem chodzacego ciala. W obliczu mezczyzn sie trzese. Nie chce zyc tu. Nie chce zyc w tym ciele pelnym blizn. Czuje sie brzydka, gruba i nie kobieca. Potrzebuje pomocy. Nie wiem co robic

Gość brzózzzka
Musisz iść do jakiegoś dobrego psychologa. Chyba będziesz potrzebowała psychoterapii.