Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the soul of truth

Platforma chyli się ku upadkowi

Polecane posty

Kurczę, i to na własne życzenie. Masakra. I nie chodzi mi o to że jestem ich wielkim zwolennikiem ale jak oni stracą władze to wiadomo kto obejmie ... Aż strach się bać :/ PiS może wygrać wybory nie dlatego że to taka fest dobra opozycja tylko dlatego że PO popełnia talk fatalne błędy ...

Gość s89
Czego się boisz?

Gość s89
Hmm?

Boję się że władze obejmą ludzie którzy głoszą paranoiczne teorie wszędzie widzą spiskowców, układy, zamachy,agentów,masonów,żydów itd. Ich jedyny program to katastrofa - dosłownie i przenosnie. Ale pożyjemy zobaczymy.

Gość s89
Link, screen... 🖐️

Gość heloiza999
Ech, jednak jestes pozytecznym idiota :(

Polecam lekturę haseł z marszów "patriotycznych", smoleńskich, wypowiedzi macierewicza itd ale ja nie zamierzam nikogo przekonywać ani namawiać, głosujta jak chcecie tylko żeby potem nie było ani strasznie ani śmiesznie. To moje zdanie, inni maja święte i niepodważalne prawo do swojego.

Gość fgdffgfggfgh
czytalam pare twoich postow i wydawalas mi sie dosc mądra, ale teraz widze ze ty masz we lbie ostro nasrane :O wlasnie, ze dobrze ze wroci PIS ty glupia szmato :D widze ze tvn totalnie ci mozg rozpuscila.

Gość Elektronikełe ausf.. VIb
mm

Gość Edcdedc
Ja tez sie boje, platforma przynajmniej ewoluuje ,uczy sie na bledach, a PiS to beton umyslowy i mentalny

Bardzo mnie to cieszy. Wygra PiS i zrobi w końcu porządek z tymi sawickimi i innymi .. Dość już tego !!

Gość Edcdedc
Up

PiS był u władzy jakiś czas i nie zauważyłam aby w kraju sytuacja się dramatycznie pogorszyła. Widzę za to że za czasów PO jest coraz gorzej 🖐️

Gość Edcdedc
Po swoim slawetnym wystapiniu z laptopem ,od razu spadly slupki dla ps

Edcdedc - Myślę, że ludzie są dziś tak wkurzeni, że już nie patrzą na głupoty które chciały nam przez lata wcisnać media. Dziś dla Polaków liczy się coś innego niż modne buty Kaczyńskiego lub wzrost (przy okazji podobny do wzrostu Tuska i Bronka)

Chciałbym aby sznase miał Janusz Korwin Mikke i Nowa Prawica ale to nie realne :(

PiS Kleru partia antysystemowa, nieuznającą istniejącego stanu rzeczy dopóki to oni nie rządzą. Mają monopol na polskość i nazywanie innych patriotami. Wg nich Polak to biały heteroseksualny katolik wierzący w pis. Maja swój urojony świat więc normą jest promowanie macierewicza który nawet nie pojawił się na miejscu katastrofy a teraz głosi swoje urojenia, normą jest mówienie o mordzie i śpiewanie ojczyznę wojna racz nam wrócić Panie. Ich jedyny program to zemsta i odebranie władzy. Dlatego nie wyobrażam sobie powrotu do władzy partii nacjonalistycznej która jest w takim miejscu w jakim nigdy nawet nie był Lpr z Giertychem.

Gość jejujue
...

To nie PiS ma monopol na Polskość. To inni wstydzą się Polskości i jej nie chcą (czytaj - różowe okularki zamiast flagi).

Gość jejujue
Moze sprobujcie pisac po dwa posty pod rzad to sie bedzie podbijac

Gość łojejku
PO to partia nieudaczników, łapowników, kombinatorów, karierowiczów, malwersantów, eurocwaniaków i kolekcjonerów drogich zegarków. Czas na zmianę bo z roku na rok degeneruje się w stopniu coraz większym.

Gość nie pis nie nadaje się
tylko farmazony pieprzą i ze wszystkimi świętą wojnę toczą a za co się wezmą to spierdolą na szczęście na robotę to im czasu brakuje i jak krótko rządzili kraj jakoś sam siłą rozpędu poszedł, teraz jest ujnia ale broń boże oni do rządzenia na ciężkie czasy bo szczawiu i mirabelek braknie :D

Gość jejujue
Pisiory sie wstydza Gombrowicza, najwiekszego polskiego pisarza, dla nich polskosc to lezenie krzyzem przed klecha

Gość jejujue
lojejku to akurat tez mozna powiedziec o Pisie, haha

Gość łojejku
Wstydzą się? Ale to za PO wywalono go z lektur szkolnych :D

Gość zaza zoli
Może czas na partię lewicową?

Gość zaza zoli
Za rządów prawicy w Polsce jest coraz gorzej

Gość łojejku
I Sawicką czołową łapówkarę PO rozgrzany sędzia na zawołanie uniewinnił, wcześniej nie dopuścił dowodów w sprawie Wałęsy... Taka to POrządna partia.