Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr28

Kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość Piotr28

Witam Właśnie się rozstałem z kobietą która ma 3 letnie dziecko.Spotykaliśmy się parę miesięcy wszystko było o.k planowałem z nią zamieszkać, twierdziła że mnie kocha ja ją oczywiście też.W niedługim czasie mam zamiar kupić mieszkanie aby zrealizować plan życia z nią. Właśnie ona te związek zakończyła twierdząc że w danym momencie nie mam jej nic do zaoferowania, porostu zgłupiałem. Czy w tym wszystkim chodzi tylko że taka kobieta potrzebuje już faceta ustawionego a nie takiego który właśnie się dorabia, czy wszystko kręci się w koło kasy. Miałem szczere intencje, nie zarabiam mało, planowałem z nią życie, dawałem jej uczucie a dostałem wielkie nic. Długo już kobiecie nie powiem kocham.

Gość nnxxnn
no i co? takie zycie szukaj nowej

Gość dla kobiety nie tylko z
dzieckiem kasa jest na 1 miejscu

Gość gigi gigi
Czy w tym wszystkim chodzi tylko że taka kobieta potrzebuje już faceta ustawionego a nie takiego który właśnie się dorabia, czy wszystko kręci się w koło kasy. xxxxxxxxxxx a ty co myślałeś? ile masz lat?

Gość ghbhgygy
Moja corka ma niecale 3 lata, tez byl ktos w naszym zyciu kochalam go mocno, ale on chcial miec kilka naraz . Boli bardzo :( dlatego zazdroszcze tej dziewczynie ze miala Ciebie i uwazam ze jest glupia jesli wszystko bylo ok a ona tak po prostu odpuscila.

Gość gość
cvbnm,.-

Gość gość
hierarchia wartości kobiety z dzieckiem 1.dziecko 2.kasa 3.seks potem długo nic 72.miłość do faceta