Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beztalencie

Dziewczyny,pomóżcie mi. MAKIJAŻ

Polecane posty

Gość beztalencie
a jakiej farby używasz; ja musze się na jakąs zdecydować, ale staję przed tą ścianą z farbami to autentycznie robi mi się słabo i wychodzę ze sklepu. mi się podobają ciemne włosy hmm przynajmniej takie, jakie mam brwi hretg3t2 teraz doszłam do strony z Twoimi cieniami hahahaha WOW

Gość beztalencie
jaki ten zielony makijaż piękny

Gość mam podobny typ urody...
ja tez nie nakladam tylu warstw 'tapety', dla mnie to chore. nigdy nie uzywalam podkladu; kiedys stosowalam puder ale potem przeczytalam na jakims forum, ze niszczy cere bardzo, wiec odstawilam. i teraz nic nie stosuje, tylko krem nivea, korektor punktowo na jakies krostki, i tyle. nie wyobrazam sobie nakladac jakies podklady, bazy, fluidy itp :O nie mam przeciez takiej strasznej cery, zebym musiala nakladac na siebie taka tapetę i w jakim to celu :D

Gość beztalencie
mam podobny typ urody - wiesz, a ja Ci powiem, ze kiedyś zrezygnowałam z fluidu na parę dni i cera mi się bardzo pogorszyła; jakieś smugi, pryszcze, zajady... i dowiedziałam się, ze fliud wcale nie jest zły- ale taki lekki oczywiście- bo chroni cerę przed zanieczyszczeniami środowiska i ja się z tym naprawdę zgadzam, bo przetestowałam na sobie. Ja używam fluidu codziennie i nie mam żadnych kłopotów z cerą, wręcz koleżanki z pracy zazdroszczą mi cery i pytają jak to robię, ze jest taka ładna i gładka.

Gość beztalencie
ale to z pewnością sprawa indywidualna każda z nas jest inna

Gość beztalencie
mna tej stronie mi się wszystkie podobają, oprócz tego z czerwonymi ustami. ale ta dziewczyna jest taka piekna, ze nie wiem jak ja bym w tym wyglądała ale co teraz - miałabym nakupowac wszystkei te kosmetyki, które ona wymienia,żeby spróbować, zobaczyć to pzrecież bez sensu http://www.alinarose.pl/p/makijaze-tutoriale.html

Gość Kwiatuszekk majowy
dziewczyna jak przez 30 lat nieciagnelo cie aby czegokolwiek sie nauczyc o makijazu to teraz juz zapozno, wiec ic nie szalej lakier do paznokci proponuje jakis jasny np.jasny roz,lub bez, farba do wlosow tylko nie ciemny blond, wybierz jsny braz lub miodowy blond, cienie do oczu tez jakies beze, to tak na poczatek potem mozesz zaczac szalec z kolorami

Gość beztalencie
mnbm

Gość beztalencie
chcę kupić kilka brązów i beży Inglota, bo wyczytałam, że dziewczyny chwalą a mozesz mi polecić jakąs fajną farbę w brązach, tak, zebym wiedziała po co idę do sklepu, zebym nie musiała stać przed tą ścianą i wybierać

Gość beztalencie
Boze ile tych cieni jest w brązach i beżach, załamka jakim cudem mam zdecydować, które kupić. mogę kupić jakiś perłowy albo z drobinkami... trochę sie obawiam, wolałabym maty, ale moze do czegoś się przydadzą

Gość beztalencie
dzięki.kupię w pon. i wypróbuje, nei chcę tylko miec rudych pasemek na słońcu

Gość calineczka z okienka
ikasss to ja prosze napisz mi jakiego pudru uzyc, zeby zielen nie przebijala przez podklad/puder i zeby na prawde wszystko zakryl. Bo ja juz czasem watpie czy sie jakos da.

Gość kotka241566
fajny ten kolor, chyba wypróbuje te farbę

Gość beztalencie
http://www.alinarose.pl/2011/11/seductive-smoky-eyesczyli-mazkijaz.html taki bym chciała zrobić na początku, myslicie, ze jesli kupie te wszystkei cienie wymienione to dam radę. trochę martwię się tym, ze większość to cienie perłowe i z drobinkami... nie wiem, nie mam do nich pzrekonania, boję się, ze będę świecić jak zarówka

Gość Kwiatuszekk majowy
Spokojnie, ten kolor nic z rudym nie ma wspolnego, na mysim bladzie bedzie ok, poprostu ozywi twoj wlasny kolor i zakryje siwki:)

Gość beztalencie
Kwiatuszek i o to chodzi, dziękuję.

Gość Kwiatuszekk majowy
up

Gość beztalencie
bjbkjb

Gość beztalencie
im więcej czytam tym mniej wiem i jestem bardziej zakręcona. ta farba raczej nie będzie mi pasować bo ma bardzo ciepłe odcienie brąz i to złocisty... wyczytałam, zę ja powinnam mieć raczej odcienie chłodne. jak to się przekłada na kolory farb