Gość markiza33 Napisano Maj 17, 2013 byłam u dentystki mam mieć leczenie kanałowe zatruła mi zęba kazała przyjśc za tydzień ale po 4 dniach juz nie wytrzymałam cały czas na proszkach spuchnięta buzia po lewej stronie siódemka górna tak boli że nie da sie wytrzymac dziś poszłam do innej i rozdłubała zeba i dała znów opatrunek miałam znieczulenie po wyjściu z gabinetu ok 10 minut potem znów straszny ból wróciłam do niej i powiedziałam że nie wytrzymam starsza lekarka która była z nią z tą młodsza powiedziała ze to ropien tak rozpiera bo nie ma ujść więc dali mi antybiotyk i dziurkę zrobili i do tej pory było super a teraz znów ból sliny kazała mi rozdłubacz lekarstwo tak zrobiłam wziełam proszek narazie nie boli ale co dalej robić jak będzie bolało ? A i jeszcze jedno jak rozłubałam lekarstwo to z zęba coś się ciągneło podejrzewam że w kanał włożyła mi jakiś wacik czy mam go wyjąc czy to pomoże przy bólu???? proszę o odpowiedz błagam!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach