Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Czy was też denerwują reklamy z fundacjami dla dzieci?

Polecane posty

Denerwują mnie te wszystkie reklamy z fundacjami dla dzieci. Nie mówię, że są złe. Jako osoba wierząca popieram takie akcje. Jednak uważam, że są zbyć nachalne. Te dzieci z krzywmi nóżkami w tle, z zabawkami z marchewki czy jakimś biednym misiem. Uważam, że to nie powinno być reklamowane.

Gość quiquiqui
I to się wypowiada największa katoliczka Kafe? Aha zapomniałam, katolicy nie widzą co to współczucie i dobro 🖐️

Gość iskaaaaas
mam znajomego co siedzi w tych roznych pierdolach charytatywnych i wcale te kwoty nie ida tak na te biedne nieszczesliwe dzieci...

Te reklamy są przerysowane. Te dzieci z krzywmi nóżkami, oczywiście wszystko przerysowane

Wszystkie idee są piękne na początku, a później biorą się do nich ludzie, którym niekoniecznie przyświeca szczytny cel.

Gość bananowy szał
a na co w takim razie idzie? Wszystko, w całości, do kieszeni prezesa? :O

Gość sasiądka
mi też nie odpowiadają, ciekawe dlaczego tak nachalnie reklamują te biedne dzieci, głodne, krzywe nogi, kaleki jak im strasznie zależy na dobru tych dzieci ? reklama w tv kosztuje minimum pół miliona namawiają na wysyłanie sms na fundacjach się zarabia i bardzo dużo , nie jestem księgowa i nie znam sie na systemach rozliczeniowych tam jeden prezes fundacji już rozpieprzył forse na panienki, wakacje i ciuchy markowe kiedyś czytałam o założycielce fundacji w pewnym mniejszym mieście i mieszkańcy opowiadali że odkąd ma fundację to się ważna zrobiła, samochodem za ponad 100 tys jeździ, wystrojona itd a kiedyś w sklepie brała na zeszyt - opowiadała włascicielka sklepu spożywczego tak że widać

Gość bananowy szał
masakra...

Gość deffaqfge4g
jest tyle bogatych zasrancow do ktorych mogliby skierowac swe prosby ale oni zwracaja sie do nas, do biedoty iiiii biedny zawsze da a bogaty sie wykreci

Gość sasiądka
bogata firma jak da jakąs kase to się reklamują, że o boziuuuu....dali 10 tys na dożywianie biednych dzieci z podkarpacia , jaka wspaniała firma i wszędzie o tym mówią jakie mają dobre serce, tak że dla nich to reklama za pół darmo i wręczają czek na tekturze gdzieś na występie publicznym biednemu dzieciakowi pokręconemu i ludziska biją brawo żałosne a na biedocie to bazują na uczuciach współczucia , jakie dziecko kalekie na piłce sie kołuje a jego biedna matka płacze , wysyłaj sms , wysyłaj wg mnie oni wykorzystują te kalekie dzieci i ich matki do zarabiania forsy

Gość sasiądka
kiedys była afera z pewnym plakatem , nie wiem czy kojarzycie na plakacie była taka chudziutka drobna mała blondyneczka i napisy - jestem głodna , wyślij sms i takie oczy błagalne jedna sprawa to firma wzieła wizerunek dziewczynki bez pozwolenia , rodzice założyli sprawe, wizerunek dziewczynki był w banku twarzy do sprzedania ale nie wyrazili zgody na taki wizerunek wszyscy w szkole sie z niej nabijali , uczniowie pytali - dać ci kanapkę ? dać ci 2 zł ? bo umierasz z głodu dziewczynka miała koszmar w szkole a inne organizacje powiedziały że nie można dawać takich reklam bo lepiej żeby rząd dał pracę rodzicom, albo obniżył podatki żeby mieli za co kupić dzieciom jedzenie , a nie tak upokarzać