Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicked games

pragnę romansu

Polecane posty

Gość vdgfbvcv
napisz coś o sobie, ile masz lat , jak wyglądasz, jakie masz fantazje..itd..

Gość McFIy
Może rozmiar tzytzów ma podać co?:D

Gość tez chce romansu
mam 35 lat, szukam kochanki. jestem spokojnym/romantycznym facetem (wykszt. wyzsze, wiec jest tez o czym ze mna porozmiawiac), uwielbiam sprawiac kobiecie przyjemnosci tak jak ona sobie tego zyczy. Godzinami moge calować i pieścić każdy skrawek Twojego ciała. 171 cm/72 kg/14 cm. Mieszkam w malej miescinie koło Gostynia Wlkp (35 km od Leszna i 35 km od Jarocina). Jakby co, piszcie Panie - paligram112@yahoo.com - nie bedziesz żałowała spotkania ze mna - zapewniam !!! :)

Ją też szukam kochanki. Mam ninieskończoną zawodówkę i pracuję jako pomocnik murarza. Niewiele tematów można że mną poruszyć, ale za to kondycyjnie wyrabiam :-)

Gość wicked games
knjpa morderców - dzięki za rady, wezmę oczywiście pod uwagę:) wiem że miejsce raczej średnie na szukanie znajomości , ale nie byłabym sobą gdybym nie spróbowała:P

Gość wicked games
mam 25 lat, filigranowa blondynka 160cm/49kg, wykształcenie wyższe. Zależy mi na poznaniu dyskretnego i normalnego faceta ( fetyszystom, zboczeńcom, onanistom i prawiczkom mówię nie), który tak jak ja potrzebuje adrenaliny, lubi seks namiętny ale i czuły kiedy trzeba:)

Gość wicked games
pisałam - Kraków.

Gość skolimow
Ciekawa z Ciebie osoba. Wiek 43 Cię interesuje? Jeżeli tak, napisz na maila skolimow@o2.pl

Gość wicked games
na wsi

Gość hehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeehehe
i uwazasz ze tu zajdziesz kogos normalnego? hehe dobre.. poza tym nigdy do konca nie bedziesz pewna z kim sie spotykasz,ale jak lubisz ryzykowac...

Romans dobra rzecz. Inwestujmy w kochankach.

Albo i w kochanków znaczy się. Ja z tym nie mam problemu, zupełnego.

Gdybyś jednak zmieniła zdanie i zechciała chama i gbura źle traktującego kobiety, to jestem do dyspozycji ;-)

Gość a ten juz wyczul mieso
i poluje :-o

fajna sprawa, jak jeszcze bez zobowiązań. Może jakaś pani z wawy jest tu.....

O proszę, niebieski ptak. :) To ja zmieniam zdanie. Chcę brutala, chama, szorstkiego i do szpiku zniszczonego.

Bó, ale ją jestem brudnym fizolem. Wiesz, pracuję na budowie w syfie. Jestem spocony i uwalony od tynków i klejów. Klnę gorzej niż całą brygada murarzy. Jak widzisz, nic dobrego :-)

Pierrdolić system Androgen. Taki właśnie prosty dziad mnie podnieca. :)

Gość ama_gi
Knajpa ma troche racji, choc z drugiej strony miejsce takie jak kazde inne. No bo niby gdzie szukac jak nie w necie ? Wszystko i tak zweryfikuje zycie i relacja. Grunt to zrozumienie i podobna sytuacja wyjsciowa. Gdyby autorka jeszcze nie zwatpila lub nie znalazla kogos z kim warto nawiazac "wspolprace" to polecam sie ;) 28 lat, 183 cm 81 kg calkiem znosny zewnetrznie i do lubienia wewnetrze,. Tyle, ze poza lozkie ktore jak wiadomo jest sala takiej realcji liczy sie tez brak nudy w innych miejscach. Sex pelen pasji i namietnosci to spoiwo ale ponadtym jest jeszcze rozmowa, zaufanie , smiech i chwile wolne od prozy zycia. Jeslimasz ochote napisz - autor.widmo@vp.pl

Gość ama_gi
Heh, wkradlo mi sie kilka bykow. Zanim tutejsi purysci mnie zliczuja powiem tylko, ze nie latwo pisze sie z telefonu, ot co ;) Wersja druga, poprawiona ; )))) Knajpa ma troche racji, choc z drugiej strony miejsce takie jak kazde inne. No bo niby gdzie szukac jak nie w necie ? Wszystko i tak zweryfikuje zycie i relacja. Grunt to zrozumienie i podobna sytuacja wyjsciowa. Gdyby autorka jeszcze nie zwatpila lub nie znalazla kogos z kim warto nawiazac "wspolprace" to polecam sie 28 lat, 183 cm 81 kg calkiem znosny zewnetrznie i do lubienia wewnetrznie Tyle, ze poza lozkiem ktore jak wiadomo jest sola takiej realcji liczy sie tez brak nudy w innych miejscach. Sex pelen pasji i namietnosci to spoiwo ale ponadtym jest jeszcze , zaufanie , smiech i chwile wolne od prozy zycia. Jesli masz ochote napisz - autor.widmo@vp.pl

Gość ;,Zullus:?
wicked games:) a podasz jakis prywatny kontakt?:)

Gość frtfgrtfgrtfg
Drfrtgf