Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetmammma

ochota na slodycze w ciazy

Polecane posty

Gość sweetmammma

hej od poczatku ciazy(jestem w 33tc) mam nieodparta ochote na slodkie, musze codziennie zjesc porzadna porcje slodkiego(ciastka zelki czekolada itp) inaczej mnie skreca i chodze wkurzona:o, a jak juz dopadne jakies slodycze pierwszy kes to jak orgazm.... ma ktoras podobnie?jecie duzo slodyczy w ciazy?

Gość doska11111
Ja miałam w ciąży straszna ochotę na słodkie.wciagalam kilogramami.chociaż przed ciążą nie przepadalam.i jak mi zostało.czasami mam ataki że muszę zjeść coś slodkiego bo inaczej mnie rozsadza

Gość sweetmammma
przed ciaza moglam i tydzien chodzi bez zjedzenia czegos slodkiego ale teraz jest masakra zaraz tez pojde kupic czekolade do sklepu:(

Gość bueheheheheheheeh
ja wpierdalałam jak głupia :D a teraz moje dziecko uwielbia słodkie-zwykłej wody nie tknie tylko herbatki ;)

Gość mama dwóch dziewczynek
ja w obu ciążach jadłam z chęcią tylko słodkie ;-) ze starszą córką rano na uczelni obowiązkowo była drożdżówka+cappuccino, a z malutką miałam bardziej wyszukane pragnienia, nawet tort zamawiałam ;-) na szczęście umiem się kontrolować przynajmniej po ciąży ;-)

Gość o mam tak samo jak ty
a jak nic nie zjem to mnie roznosi...

Gość MonisSia922222
ja mam czasem takie dni tylko jestem w 20 tygdoniu.. a wiesz juz co masz?:)

Gość ciezarowka31
ja jutro zaczynam 34 tydzien i mam to samo tylko slodkie i slodkie slone wcale tylko slodkie a kg ida w gore:D:D:

Gość dfghjxsdfghj
sdfgh

Gość sweetmammma
nie,ja nie wiem jakiej plci jest moje malenstwo niby wynika ze dziewczynka no ale zobaczymy czy sie potwierdzi:)

Gość sweetmammma
potrafie naraz wrabac cztery batony naraz nawet i wcale mi nie jest po tym nawet niedobrze:(

Gość 796512
asdfgh

Gość ciezarowka31
ja wlasnie wrabalam z 15 michalkow w bialej czekoladzie az prawie pawia puscilam

Gość a mnie odrzuciło
od wszelkiego rodzaju ciastek czekolady i innych ssłodkich :)

Gość jem mnóstwo słodyczy
i będę mieć córkę.

Gość zyxxxx
a potem bedzie lament ze +20kg po ciazy i maz nie chce sie z Wami kochać albo ze ma kochanke.

Gość 85214
cfvbhn

Gość gość
Serio, jak dla Ciebie dodatkowe kilogramy po ciąży to problem to jestes p***a nie facet, kompletny dzieciak, noedojrzaly do związku i ojcostwa.

Gość gość
Dziewczyny ja tez ciągle słodkie jem a na widok ogórków kiszonych mi nie dobrze. Niedługo sie dowiemy co bedzie ale wynika ze dziewczynka i mam nadzieje ze się sprawdzi. To chyba normalne w ciąży organizm najwyraźniej potrzebuje słodkiego, ja tam sobie nie odmawiam:) w końcu kiedy jak nie teraz

Gość gość
Ja w pierwszej ciazy jadlam codziennie torbe mandarynek i ma alergie a w drugiej pilam duzo coli i jadlam zelki i mial kolke. Zastanawiam sie czy mialo to jakis wplyw=/

Gość gość
Jestem w 26 tygodniu i od samego poczatku jem slodkie i ogórki kiszone jak szalona. Nie przejmuje sie kilogramami bo wiem ze jak maleństwo przyjdzie na swiat to będzie dużo czasu żeby się tych kilogramów pozbyć a mój facet za każdym razem przynosi jakies słodkości i zawsze mi powtarza ze wyglądam pięknie bo nosze pod sercem jego dziecko :)

Gość gość
Jedz słodka mamusiu córeczki

Gość gość
gość dziś Wiesz dlaczego jesz ogórki? Bo organizm próbuje zneutralizować zakwaszenie z tych twoich słodyczy. Kilogramy to uj, gorzej będzie z twoimi kośćmi i zębami. Wspomnisz moje słowa.

Gość gość
Rozumiem mieć ochotę na słodkie. Parę 3-4 cukierki czy kawałek czekolady ok, ale nie tyle ile wy jecie. Potem będzie lament, że 30kg w ciąży, że schudnąć nie umiem... masakra! Jak was aż tak ssie to pijcie domowe soki i jedzcie owoce

Gość gość
Myślisz że to tak latwo opanowac, niestety nie, nie przeżyłas tego więc się nie wypowiadaj, tak przytylam przez jedzenie słodyczy 30 kg, w rok po porodzie już nie mam tego bagażu, skora mi nie wisi i nie mam ani jednego rozstępu, chęć do słodyczy....jak ręką odjal. Kobiety w ciąży krede jedzą bo się nie potrafią powstrzymać , niestety ludzie ograniczeni bez empatii nigdy tego nie zrozumieją.

Gość gość
W pierwszej ciąży (syn) tylko ochota na jogurty naturalne i grapefruity. Nawet soki rozcienczalam, bo byly za słodkie. Przybralam 13kg i sxybko doszłam do formy. W drugiej też syn, ale jadłam sporo słodkiego. I niestety prawie 20kg na plusie było. Zrzuciłam, ale dopiero teraz 16m po porodzie mam swoją wagę. Jednak ciało już nie to samo niestety.

Gość gość
Ja jem codziennie dwa paski gorzkiej czekolady. Zaspokoję swoją zachciankę a w dodatku gorzka czekolada to w miarę zdrowa słodycz w ciąży i zawiera magnez :). Czasem zjem jakiś placek, ciastko itp ale to sporadycznie.

Gość gość
A ja jakbym nie była sobą, bo od początku ciąży odrzuca mnie od słodkiego, a zawsze uwielbiałam i zajadałam się. Teraz wszystko mi za słodkie, herbaty nawet nie slodze, sok rozrabiam z wodą.