Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogąca się z tym pogodzić

łysieję, co moam zrobić

Polecane posty

Próbuję się leczyć na różne sposoby od wielu lat, jest coraz gorzej, teraz jest tragicznie wręcz. Nie wierzę już że jest coś co może mi pomóc. Co mam zrobić? Przeszczep? Są jakieś inne tego typu rozwiązania? Chyba że ktoś zna cudowny środek na odrost włosów.

Gość a co doradzic....
czym tak meczylas te wlosy?

Gość on____009
po prostu zbieraj kasę - 30 000 zł za przeszczep włosów w Belgii. na forum o łysieniu uzyskasz większą pomoc i przeczytasz wiele relacji ludzi któzy poddali się zabiegowi - mają czupryny jak Rooney albo Vdorljak. półśrodki typu kosmetyki które nie pomagają albo finasteryd który ma skutki uboczne to kasa w błoto i szkoda nerwów i zdrowia. głowa do góry i odkładać kasiurkę. a jak za duży wydatek to się obcinać krótko i ewentualnie brodę zapuścić. Pozdrawiam, wiecej optymizmu, włosy to nie wszystko.

Gość nnnnn444444
a te wszystkie placenty to ci pewnie nic nie pomagają??? ile masz lat

Gość Hania wwwww
gotuj w garnku w wrzącą wodą skrzyp polny. Pij go przez 3 tygodnie codziennie po 2 razy. Włosy przestaną wypadać. Poza tym nakładaj maskę raz na tydzień. żółtka jaj zmieszaj z oliwą z oliwek . Pomoże

Gość dunbergia
ale mi problem facet ma mieć w glowie a nie na głowie

to kobieta, raczej brody nie zapuści. zresztą co ma broda do łysej glacy?:D niby ma uwagę odwracać czy co...

Próbowałam wszystkiego, zaczęło się od loxonu (nie wiem czy słusznie), alpicort (czy jakoś tak), różne mieszanki przygotowywane w aptece, naświetlanie skóry głowy, tabletki różne, szampony, zdrowy tryb żywienia, nawet vichy to nowe, po którym mają włosy podobno rosnąć, też nic. Teraz jest falanie, widzę jak z dnia na dzień włosów jest widocznie mniej (już jest ich tak mało, że każdego dnia odczuwam różnicę w stosunku do poprzedniego). A mogę prosić o link do tego forum? Mam 30 lat, od ok. 5 lat mam ten problem, ale jak sobie pomyśę jakie włosy miałam na początku, to w porównaniu z tym co mam teraz byłabym szczęśliwa. A nie widzę żeby coś rosło nowego, tylko wypadają. Myślę, że to musi być od stresu...

Tak, jestem kobietą, dlatego ten problem jest tak istotny dla mnie. A mogę prosić link do tego forum? Próbowałam loxon, alpicort (czy jakoś podobnie), różne mieszanki robione w aptece na receptę, vichy neurogenic, tabletki różnego rodzaju, naświetlanie skóry głowy, szampony i nic, a wręcz coraz gorzej :(((((. Myślę, że powodem jest stres, dlatego nie wiem czy coś jest w stanie pomóc :(

Gość gullllanka
oj tam oj tam

Gość gość
Witam, Mam do odsprzedania Alpicort E (3/4 opakowania) oraz Loxon 5% również większa część opakowania. Cena za ten pierwszy 35 zł, za drugi 20zł. W przypadku zainteresowania, prosze o kontakt pod adresem mailowym anita_an@poczta.interia.pl Pozdrawiam

Gość gość
Ja tez od kilku lat mam ten problem i dokładnie takie same odczucia w tej kwestii. Zrobiłam wszystkie badania( tarczycy,hormony itp) tutaj wszystko jest ok. Próbowałam juz rożnych wcierek, witaminy itd. Nic nie pomaga, jest coraz gorzej. Ostatnio próbowałam mezoterapii iglowej, mam juz trzy zabiegi za sobą i narazie nie widzę efektów ale liczę na jakas poprawę bo wiem ze trzeba poczekać na efekty około 2-3 miesięcy. Jesli mi to nie pomoże to juz nie widzę żadnej innej mozliwosci, jestem załamana :(