Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawel1234

zranione serce, zanizone poczucie wartości

Polecane posty

PS „Dziekuje przede wszystkim za wyrozumiałość gdy chodzi o moje uczucia za świadomość swojego zachowania i wszystkiego co mi dałaś w ramach jednej imprezy Mam 25 lat i po tej wiadomości widać, że raczej z wieloma sprawami sobie radzić nie umiem. Brakuje mi jej, podobała mi się. Teraz to sam nie wiem co mógłbym o niej myśleć. Była dla mnie taka miła, tak zamną, na jednej imprezie.. później mnie olała, nawet nie miała ochoty rozmawiać.To było przzeciez tak dawno. Widocznie miała inne wyobrażenie na temat mojej osoby. Dlugo się zastanawiałem nad soba i swoim zyciem. Nad tym czym ja odrzuciłem. Odrzuciłęm swoja nieśmiałością, tym ze jestem taki spokojny. Bardziej chodzilo o to ze ona mi się podobala i po tej sytuacji byłem nieśmiały przy niej. Calkiem inaczej sobie mnie wyobrażała Była calkiem inna dla mnie jak mnie nie znała, jak byłem wtedy u niej. Nikt dla mnie nigdy taki nie był, tak miły, nie był tak zamna. Uzaleznilem swoje poczucie wartości od jej osoby. Ona potraktowala mnie jako pomylke. Chciałbym nie uzależniać swojego poczucia wartości od tej dziewczyny. Jestem takim niedorajda, ciagle w szkole jak mnie widzi mowi o psychiczny. Nawet nie umiem nic jej odpowiedziec bo by bya agresywna tylko napisałem jej wiadomość jak jakas ciota. Chyba chciałem się po prostu wyzalic. Jedyne co wazne dla mnie to uwierzyc w siebiepo tej sytuacji i odnaleźć do siebie szacunek. Ona mnie poniżyła ale ja sam dalem siebie poniżyć i poniżyłem swoim zachowaniem