Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona..,,,,,

Czemu jest tu pełno głupich dziewczyn które myślą tylko o tym jak odzyskać byłeg

Polecane posty

Gość zniesmaczona..,,,,,

albo o tym jak mu uprzykrzyć życie, albo jak sie zemścic, albo coś równie głupiego. Dochodzę do wniosku, że teraz dziewczyny nie maja w ogóle jakiejś ambicji czy honoru.

Gość zniesmaczona..,,,,,
Druga grupa nieszćzęśliwych kobiet to kobiety typu : mam już 30 lat czy mam szansę na związek? Jak mnie wpiernicza taka głupota. Zamiast się wziąć za siebie to będzie pisała cały dzień na kafe, że nie ma faceta zamiast wyjść z domu np do knapy chociaż i dać mu szanse , to nie woli się użalać i słuchać anonimowych osób które g...wiedzą o jej życiu

Gość dcvdfthj7i89ouiy
te historie, ale z drugiej strony mamy takich nieudaczników dzisiaj w /Pl takze pogorszyło sie

Gość zniesmaczona..,,,,,
Czytając to forum odnoszę wrażenie , że zanikają u kobiet takie cechy jak szlachetność,altruizm ... Jest tylko temat jak zdobyć faceta i jak go zatrzymać....Takie kobiety powinny się zastanowic nad sobą co one mogą z siebie dać facetowi poza seksem, co reprezentują sobą , czy mają jakieś poglądy i czy można z nimi na jakiś temat porozmawiać ....Przede wszytkim powinny zacząc od siebie , u siebie zobaczyć wady, mieć chęć samorealizacji, a nie wylewać tu żale jaki to facet jest nie dobry bo zdradza, pije itd

Gość zrób rachunek sumienia
Wiek jest tu bez znaczenia, miłość można spotkać w każdym wieku. Są tacy, co do tej pory nie spotkali jeszcze tej osoby z którą chcieliby dzielić życie. Są tacy, co są w związku( zalegalizowanym, albo faktycznym) ale szukają kogoś na boku, zdradzają, albo czują że to nie jest to co by chcieli. I są też tacy co są z tą drugą osobą szczęśliwi. Przyszywanie komuś łatek jak dla mnie to czysta złośliwość, ale niektórzy ludzie tak mają wolą widzieć wady u innych, krytykować ich zachowanie, a swoich wad i błędów nie widzieć. Mniej obłudy, a więcej szczerości z samym sobą!