Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mozliwosc

JAK SOBIE PORADZIC Z ROZSTANIEM

Polecane posty

Gość mam mozliwosc

zostawic faceta ktory mnie nie szanowal, wiem ze powinnam to zrobic juz dawno temu, nie mam zbytnio odwagi i ciezko mi sie z nim rozstac.. :(

Gość gigi gigi
normalnie - zostawiasz gówno za sobą i żyjesz dalej

Gość mam mozliwosc
hahaha :) chcialabym miec takie podejscie rzeczywiscie najlepiej byloby nie myslec i zajac sie swoimi sprawami...

Gość mam mozliwosc
wiadomo ze kazde rozstanie boli :( ciekawe kiedy mi przejdzie jednak tkwic w takim zwiazku nie mam zamiaru

Gość Noxelia
pewnie sie boisz,że nie spotkasz już nikogo, mnie bił facet, zostawiłam go i teraz mam Anioła 🖐️

Gość mam mozliwosc
wiem ze facet ktory podnosi na kobiete reke jest kompletnym zerem i nalezy go zostawic z moim nie bylo tak ze mnie bil, bywal agresywny, fakt ze scisnal mnie za gardlo kiedys, badz szarpnal czy popchnal mnie... bardzo czesto podnosil glos, wyzywal, ponizal.. obiecal poprawe, troche sie zmienil, ale on z natury jest agresywny, chamski i nie chce z nim byc, nie jestem jednak bez uczuc, on nie jest tak do konca mi obojetny, dlatego ciezko mi sie rozstac z nim pomimo tych wad ma tez wspaniale zalety,mowi ze kocha mnie nad zycie, zebym go ie zostawiala, ale przeciez bezpieczenstwo jest wazniejsze..

Gość mam mozliwosc
mimo iz mowi ze kocha, ja jakos nie wierze... swoimi czynami spapral wszystko ktos kto kocha nie stosuje przemocy wobec ukochanej osoby..