Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duńka

nie mam już śluzu po tabletkach antykoncepcyjnych..

Polecane posty

Gość duńka

26 kwietnia zaczęłam brac tabletki antykoncepcyjne lecz skończyłam na 13 tabletce bo strasznie się czułam po kilku dniach było krwawienie 3 dniowe skąpe ,potem przez 2 dni brązowa maź nie wiem o to było i od 17 maja nie ma u mnie żadnego śluzu nic sucho w majtkach nie wiem co się dzieje dodam że ciągle bolą mnie piersi czasami podbrzusze tak jak na okres jestem senna i czasem mi nie dobrze czy to są jeszcze skutki brania tabletek i co z tym śluzem dlaczego jeszcze go niema?? wizyte mam dopiero za prawie 2 miesiące u lekarza ale martwi mnie to troche. doradźcie coś...

Gość duńka
nikt się nie wypowie??

Gość Anabella897
objawy jak przy ciazy... idz do lekarza teraz na platna wizyte a nie za 2 miesiace.

Gość Anabella897
poza tym bardzo zle zrobilas ze skonczylas na 13 tabletce tak sie nie robi. rozregulowalas sovbie wszystko i stad te objawy ale moze byc tez ciaza jesli wspolzylas i przerwalas w srodku to nie bylo ochrony antykoncepcyjnej. do lekarza i to juz.

Gość duńka
nie doszło wtedy do wytrysku też myślałam o ciąży ale to nie możliwe ponieważ był taki jeden moment gdzie sperma dostała się do środka ale to było dzień po okresie 21 kwietnia więc w tym przypadku nie mogłam zajść w ciąże

Gość duńka
czy ktoś jeszcze się wypowie bardzo by mi to pomogło

Gość anabella 897
Jak nie ciaza to tak jak ci mowie rozregulowalas sobie organizm bo tabletek sie nie przerywa w polowie nawet jak zle sie czujesz tylko po pierwszym opakowaniu moze sie to unormowac. A nie mozesz zrobic testu ciazowego? laske robisz? i pojsc jak czlowiek do lekarza?

Gość duńka
ale przecież chyba nie możliwe że mogłam zajść w ciąze w ten dzień po okresie bo chyba w dni przed w trakcie i kilka dni po to dni nie płodne ...

Gość agula8
możliwe jest zajście w ciążę dzień po okresie, pewne niepłodne są w drugiej połowie cyklu. Możliwe że to działanie leku-zrób test dla pewności, a na suchość spróbuj provag żelu. Z drugiej strony w ciąży pojawia się też śluz mleczny,wodnisty.Suchość raczej nie jest typowa dla ciąży.