Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaah co to za problem

mam 30 lat i jestem dziewicą. Wstydzę się o tym powiedzieć facetowi

Polecane posty

powiedziałybyście facetowi czy lepiej to ukryć? przyznam się,że wstydzę się o tym powiedzieć:O

Gość Helenatrojańska
Ja mam 21 straciłam tydzień temu, z dobrym facetm co prawda...ale moglam poczekać jeszcze.

dzięki za odp, ale 19, 21 to nie 30! to jednak roznica;)

Gość Marcepka
Wiem że to nie 30 więc bierz się do roboty powiedz mu i zróbcie to czas ucieka

Gość e tam gledzisz
nie bądz głupia z byle kim .Bedziesz załować zobaczysz

Gość 26letnia dziewica
ja mam ten sam poroblem co ty. Też wstydzę się o tym powiedzieć facetowi. Kiedy to zrobić? Jak będzie między nami gorąco i wtedy z czymś takim wyskoczyć? Pewnie po takiej wiadomości odechce mu się dalszych pieszczot. Mam zerowe doświadczenie! Ile czasu jesteście ze sobą, że myślisz o tym żeby mu powiedzieć???

Gość dziewicaaaa
ja też mam ten problem. nie jestem sama

jak się wstydzisz to powiedz to bardzo szybko

A po co mu to wiedzieć? Facetowi wystarczy ślinę pokazać a już mu wystaje. Na co "jeszcze" mu dumę podnosić?

Gość mam zryty mózg
Nic mu nie mów, ukryj to głęboko w tajemnicy, to dziewictwa nie stracisz do emerytury.

To nie chodzi o to że nie stracisz... chodzi o to, żebyś się nie bała. Boli nie boli... przed wejściem penisa pochwa zawsze jest sucha... to boli ale potem mniej... a lak się podniecisz [bo to twój pierwszy raz] tylko się nie spłosz, to będzie jak lody na patyku... obudzisz się i dowiesz, że to już.

Gość wiecie też miałam taki proble
też miałam taki problem jak wy w wieku lat 30 byłam dziewicą a mój facet był w szoku że jestem dziewicą !!! ha ha może to zabawne dla niektórych ale naprawde nie byłam i nie jestm pasztetem .... wszyscy móią że naprawdę laska zgrabna ale moje postępowanie było spowodowane problemami emocjonalnymi po prostu nienawidziłam facetów i w/g mnIE wszyscy faceci to ZWYKŁE ZWIERZĘTA ALE potem zmieniłam zdanie bo się zakochałam :) w wieku 30 lat właśnie dopiero ale cóż tak bywa Facet był inteligentny więc zrozumiał tok mojego myślania i nie uważam to za wstyd , ale też nie jest to jakiś powód do dumy Po prostu tak mi się ułożyło życie i miało to jakieś przyczynyn psychologiczne że akurat tak było a nie inaczej .....

Gość poiuytrdsdfghj
ale hcyba koles sie skapnie ze dziewicia taka ciasna

Gość czyjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjd
Czy Wy nie przesadzacie ? Z seksu robi się coś tak mistycznego jakby to była normalnie sztuka tylko dla wybranych :o . Jesteś dziewicą ok, jeśli facet jest normalny i na poziomie i przede wszystkim ZALEŻY MU na to Tobie to przecież nie ucieknie. Seks jest ważny, no , ale bez jaj, tak jakby ten kawałek błony czy początkowa "niezdarność" miały być przeszkodą i czymś obrzydliwym.

ale lepiej powiedzieć, od razu przed zbliżeniem, jak będę czuła ze zaraz wylądujemy razem w łóżku? Czy lepiej wcześniej? Wolałabym żeby wiedział że jestem dziewicą, bedzie pewnie delikatniejszy i nie bedzie spodziewał się cudów na patyku

Gość tak powiedz mu
powiedz facetowi że jesteś dziewicą na pewno będzie delikatniejszy itp.. Chyba każdy w jakiś sposób to zrozumie ..... a jeśli kretyn jakiś bezmózgowiec bezczaszkowiec to będzie sie śmiał ale wtedy nie warto sobie idiota głowy zaprzątać bo w końcu każdy nawet on też robił to kiedyś pierwszy raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekuję za wszystkie odp 26 letnia---> jestesmy ze sobą niecałe 2 msce, ale ja już mamtaka ochotę;) blokuje mnie tylko to,jak to powiedzieć,

Gość french751
Hej Autorko, moge Ci powiedziec jak to wygladalo u mnie... dziewictwo stracilam w wieku 27lat. Facetowi nic nie powiedzialam przed, bo ani mnie to ziebilo ani grzalo. Po prostu nikogo wczesniej nie znalazlam i jakos tak wyszlo, a mam taki charakter ze nie potrafilabym przespac sie z kolesiem tylko po to zeby mnie zdeflorowal ;) A wiec nastepnego ranka zanim wstalismy powiedzialam co i jak, on na poczatku jakos nie dowierzal, no ale wystarczylo popatrzec na przescieradlo ;) koniec koncow, powiedzial ze jest czuje sie bardzo dumny (wiem wiem glupio to brzmi hahaha) itd. Byl chyba bardziej przejety niz ja :D W kazdym razie jestem z nim do dzis i za miesiac slub:) Jak teraz z nim o tym rozmawiam, to mowi ze jakos mu przez mysl nie przeszlo ze moge byc dziewica- nieskromnie powiem ze mam ladna buzie, figura tez niczego sobie. Aha- poszlismy do lozka po chyba 2 albo 3 mies.

Gość Joker z batmana
normalnemu facetowi a nie kretynowi nie bedzie to w niczym przeszkadzać, mój kumpel stracil prawictwo w wieku 28 lat, dopier teraz poznał normalna kobiete, więc głowa do gory, ja bym się nawet cieszył ze trafilem na taka kobiete, uwazaj!! zaraz kto ci zacznie dogryzac ze dziewice to cos gorszego :D nie przejmuj sie zawiscia na tym forum

Gość do przedmówcyyyyyy
jest problem natury medycznej: 1)u kobiet błona tak twardnieje z biegiem lat, że penis jej nie przebije i konieczna operacja chirurgiczna. 2) brak rozładowania napięcia seksualnego przyczynia się do zaburzeń somatycznych(torbiele na jajnikach, guzy w macicy)jak i psychicznych(depresje etc) 3) brak ejakulacji u mężczyzn przyczynia się do prostatyzmu i później raka stercza. Tak czy siak z dziwictwem trzeba się rozprawić możliwie szybko., albo w sposób naturalny albo sztuczny łącznie z chirurgicznym. Ciekawe jak wytrzymują z tym zakonnice i księża?

Gość kredki woskowe
Według seksuologów kobiety rozpoczynające tak późno życie seksualne maja minimalne szanse na przeżywanie orgazmu podczas seksu. To chyba największy problem 30-letnich dziewic :(

Gość tom39
Jestem di waszej dyspozyci śląsk

Jestem do waszej dyspozycji śląsk i okolice

Gość pepsimax
Ja nie powiedzialam chlopakowi, wlasciwie to nie wiem dlaczego, czulam sie bardzo swobodnie z nim, bylam zakochana, a nie powiedzialam bo nie chcialam zeby bylo wielkie halo- chyba, juz nie pamietam. Mialam 20lat wiec wiek normalny, niczego nie zaluje. Jednak radze Tobie powiedziec :)

Gość pepsimax
Powiedz mu, ale zdecydowanie, a nie cicho z zawstydzonym glosem to i on bedzie dumny.

dzieki za wszystkie odp french zastosuję Twoją taktykę,powiem jak będzie "po" ;) po co ma się dodatkowo stresować tym czy i jak powiedzieć

Nie dziwię się, że się wstydzisz :D W wieku 18+ dziewictwo to wstyd a co dopiero w wieku 30 :classic_cool: Bycie dziewicą w wieku 30 lat to już skrajne wynaturzenie i powinnaś iść do seksuologa :)

Ja pierdole jak czytam te komentarze to mam wrażenie jakbym był na jakiejś innej planecie :o Same dziewice i nołlajfiary :D Mam nadzieje, że ja nigdy nie trafię na taką pomyloną dziewicę jaką wy jesteście :P Zdecydowanie wolę NORMALNE kobiety :classic_cool:

dzięki studenciak za "radę':D