Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka-1992

błagam, pomóżcie!

Polecane posty

w środę uprawiałam petting z moim chlpakiem. Był to 13. dzień cyklu (przy cyklach 31 - 33 dni) i chyba miałam dni niepłodne (ślady białego zaschnietego śluzu na majtkach)... pieściłam go ustami, jego wytrysjk byl na moje ciało, zakrywałam ręką swoje miejsca intymn, ale nie wiem czy nic tam nie poleciało, bo poczułam jak sperma leci po udzie. Długo przed wytryskiem chłopak ocierał sie o moje miejsce intymne swoim członkiem. Czy możliwa jest tutaj ciąża? pomóżcie!

Gość cldcbdcd
Nie.Wyluzuj. Plemniki nie mają skrzydełek by dolecieć do jajeczka. A na następny raz trochę rozsądku nie zaszkodzi :)

dodam jeszcze, ze teraz powinnam mieć dni płodne, a nie czuje śluzu na majtkach... moze trochę w pochwie mam uczucie mokrości... tak, to sucho :(

Gość Kaasku
Ciąże z petingu to baaaardzo rzadkie przypadki. W dniach płodnych przy pełnym wytrysku w pochwie jest 20% na zapłodnienie. W ciążę nie jest tak łatwo zajść.

Gość idz na dział ginekologia
tu Ci doradzimy co i jak jak juz ciaza będzie 🖐️

oczywiście, że wiem skad biorą się dzieci. Jednak straszna ze mnie panikara... nie jestem gotowa na zostanie matką (wiem, ze najlepszą antykoncepcją jest abstynencja), ale cóż, takie już realia posiadania faceta. Chciałabym sie po prostu dowiedzieć, czy istnieje jakaś możliwość zajścia w ciąże kiedy sperma mogła skapnąć na moje miejsce intymne.