Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczekoczekoonannaaaa

Uwielbiam czekoladę, jem jej bardzo dużo,ktoś też tak ma?

Polecane posty

Mogłabym zrezygnować ze wszystkich innych produktów, ale bez czekolady nie potrafię wręcz żyć. Nie jem chipsów, fast foodów, cukierków, żelek,ciasta tylko domowe,żadne tam kruche, ale z czekolady nie umiem zrezygnować. Ma ktoś podobny problem? Ile jecie? i jaka jest waszą ulubioną?

Ja jem codziennie czekoladę albo jakąś bombonierkę, oprócz tego jestem uzależnionma od fast foodów... Najbardziej lubie czekolady Lindt,najmniej smakują mi gorzkie. Ogólnie kocham słodycze, potrafię zjeśc 5 tabliczek czekolady albo 10 batonów dziennie.

Gość qwerty...
no niestety ale dla mnie dzień bez czekolady to stracony dzien.Przed chwila zjadlam Wedla cytrynowa i cz, porzeczke z serik limitowanej. A dzien sie jeszcze nie skonczył.Lubie tez milke karmelowa z całymi orzechami.

5 tabliczek czekolady?? Jej, to u mnie jeszcze nie jest tak źle a myślałam że nikt mnie nie przebije-codziennie jem jedną tabliczkę czekolady. Lubię Lindt, ale wolę jednak Milkę i Ritter Sport najmniej smakuje mi to "coś"z terravity, Goplany i Wedla-inne zjem ze smakiem

moje ulubione to Milka carmelowa, Ritter Sport biała z orzechami, Lindt z alkoholem, Milka mleczna z całymi orzechami.Lubię też takie niemieckie czekolady z Lidla.

Aha i do tego Kitkaty z masłem orzechowym.

W lidlu są niezłe czekolady, ja lubię taką dużą mleczną z migdałami, chyba zaraz przejdę się do sklepu, bo nie mam juz w domu nic słodkiego.

Ja mam milkę Carmelową-tą nową, dużą 280 gram, jem ją już 3 dzień i jeszcze jej trochę zostało. Ale fakt-z Lidla czekolady są super lubię tam właśnie te z Migdałami i białą z truskawkami i orzechami:)

Gość też lubie czekolady
najlepiej ritter sport lub milka

Ja nie umiem otworzyć czekolady i nie zjeśc całej :D Teraz mam ochotę na orzechową i łaciatą milkę :)

Gość onau111111111nued
a ja wlasnie jem fin care orzechowa z lidla pyszna jest

Gość nie odchudzacie sie
? przeciez tutaj wszystkie sie zagładzaja na śmierć !

Gość uwazaj na e476
kupuj tylko na takie czekolady kture sa bez chemi e476 niszczy wątrobe i nerki

Gość Godivaa
A ja uwielbiam Godivę i kiedy tylko mi fundusz pozwala funduję sobie ją. Droga, ale pyszna. <3 Teraz zjadam jakiś ostatni kawałeczek mlecznej z orzechami z biedronki. xd

Gość gość
Ja codziennie jem coz slodkiego nie tylko czekolade tez coasts ciastka zelki slodkie jogurty czasami mi to wogole nie smakuje a wzeram jak glupia, nawet teraz jak jestem w ciazy to niestety Nic sie nie zmienilo, ma usprawiedliwienie dodam tyllo ze moje BMI przed ciaza bylo w normie a lubie dobrze zjesc plus slodycze ale jestem swiadoma ze nie wplywa to dobrze ma zdrowie.

Gość gość
też jestem uzależniona od czekolady, ale dodatkowo jeszcze od wafelków w czekoladzie, ptasiego mleczka i żelków

Gość gość
Ja ostatnio mam fazę na Milkę tą bąbelkową - białą w środku. Mogłabym codziennie zżerać całą :D I właśnie tak czasami jak mi się jakaś jedna ubzdura to kupuję non stop.

Gość gość
moge sie zapytac dziewczyny czy nie narzekacie na maly biust? prowadze pewne badania na teamt wplywu kofeiny w tym przypadku teobrominy na biust.

Gość egeggeg
Prezent dla seniora nie zawsze musi być stonowany i przewidywalny. Obecnie masz możliwość podarować coś znacznie bardziej oryginalnego, co zapewni mu bardzo przyjemne chwile. https://www.harempower.pl/

Gość v4grrg
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Gość llyuiyu6
Jeśli szukasz odpowiedniego prezentu dla faceta, musisz się postarać. Obecnie masz jednak wiele ciekawych możliwości, a w tym produkty, które sprawią mu dużą przyjemność. https://www.harempower.pl/

Gość hrhh
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Gość gość
Ja! :) Czekolada jest lekiem na całe zło. Jak miałam zły humor któregoś to dnia to poszłam kupiłam sobie tą nową czekoladową pizzę zjałąm sobie pół i mi się lepiej zrobiło

Gość zzz5
Jeśli chcesz, aby Twój prezent dla seniora sprawił mu przyjemność, postaw na innowacyjny i oryginalny produkt. Taki wybór będzie z pewnością strzałem w dziesiątkę i go ucieszy. https://www.harempower.pl/

Gość i6ii
Tylko najlepsze środki na potencje mogą zagwarantować oczekiwane działanie. Dzięki nim można szybko i komfortowo pozbyć się krępującego problemu, którego nie chce żaden mężczyzna. https://www.harempower.pl/