Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 princpolo...........

chora psina czy to babeszjoza:(

Polecane posty

we wt znalazlam w mojej psince 3 kleszcze w srode byl troche osowialy w czwartek tez troche jadl i pil ale byl jakis nie swoj postanowilam isc do weta bo rok tamu piesek chorowa艂 juz na babeszjoze tym razem wet powiedzia艂 ze to to samo stwierdzil to tylko na podstawie informacji kleszcz i osowialosc psa dal mu 6zastrzykow wieczorem mala poprawa pt pies znowu chory znowu wizyta brak poprawy dzis dostal kroplowke zastrzyk i spi czy moze spotkal sie ktos z przypadkiem babeszjozy?? Ile zwierze dochodzilo do siebie? Bardzo prosze o odp

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wiem ze to czesto smiertelna choroba ale mam nadzieje ze z tego wyjdzie rok temu doszedl do siebie w trzy dni tym razem trzeci dzien leczenia poprawy zero a wrecz pogorszenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro mialas juz
Problemy z kleszczami to czemu nie zabezpieczasz psa przed tym. Jest teraz pelno kropelek itp kt贸re wciera si臋 w skore

Udost臋pnij ten post

caly czas dostaje kropelki na kark wet mowi ze nie ma 100 procentowej skutecznosci by uchronic psa przed kleszczami

Udost臋pnij ten post

dostaje krople caly czas na kark

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .......sssss
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 salsita
No sto procent pewno艣ci to nigdy nie ma jak z 偶adnym lekiem, ale jak np. dosta艂am od veta fiprex, to jak mi wcze艣niej przynosi艂 czasem po kilkana艣cie kleszczy po spacerze, to potem przynosi艂 1-2 na tydzie艅, wi臋c r贸偶nica jest i to te偶 si臋 przek艂ada oczywi艣cie na znacznie mniejsze ryzyko choroby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tabascooo
a s艂yszeli艣cie mo偶e o zawieszkach do obro偶y emituj膮cych ultrad藕wi臋ki? jak one dzia艂aj膮? stosowa艂 kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to ju偶 stosowa艂am wszytsko co jest na rynku. Masakra kupa kasiory w b艂oto jedyne co dzia艂a na mojego to fiprex. Jak r臋k膮 odj膮艂... mam spok贸j z kleszczami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 lubi臋 fiprexa, bo jest tani i skuteczny. Ma te偶 艂atw膮 aplikacj臋. Wiele os贸b go poleca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mog臋 nadal aplikowa膰 spotony takie jak fiprex, czy jest ju偶 za p贸藕no i mam teraz kupi膰 obro偶臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obroze nic nie daje. Fiprex jest skuteczniejszy, zreszta jak wszystkie spot-ony

Udost臋pnij ten post