Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

landrynkowa mija.

kochanka mi trzeba

Polecane posty

Gość w-wak
pan mniej majętny który nic nie podaruje odpada? to ma być sponsor czy kochanek?

O!!!Podszywa się dorobilam:-) Ale podszywie moj kochany ja nie szukam kochanka i nawet go znalezc bym nie mogla gdyz nie jestem mezatka ani tez w zwiazku. Czesc cukierek:-D

Gość w-wak
ile masz lat? gdzie spotykałaś się z wczesniejszym kochankiem?

Gość w-wak
czyli nieaaktualne. teraz zorientowałem się że podszywacz w nicku stawia na końcu kropkę.

Oj Nowy, Nowy czemy nie napiszesz do Grzesia Halamy żeby Cię wziął pod skrzydła przygarnał :)marnujesz talent Staszku ;)

Nie pisz... w biedronce? SZOKE Jak mógł tak ciebie zaniedbać, skandal. Nitz dziwnego że dostał kopa w duupę. I tzo teraz? Chyba nie myślisz że tu spotkasz kawalera, który chociażby potrafił zawiązać sznurowadła w swoich, oczywiście na zamówienie sprowadzonych z Chin trampkach.

Gość GTA7
hop

Kochani jestescie wszyscy. I tak sobie mysle ze jakby sie jakis kochanek trafial to moze bym sie skusila:D ale jest jeden warunek ktory sobie stawiam - musi byc bogaty

Gość Fhbcgh
Ech! Ja mam swojego tygrysa:-)

Gość lkjhgfui
Gwoli ścisłości: żeby posiadać kochanka, nie trzeba być mężatką :o. Kochanek to mężczyzna, z którym kobieta uprawia seks (kocha się). Oto definicja słownikowa: " Kochanek - mężczyzna utrzymujący stosunki seksualne z kobietą bez wchodzenia z nią w otwarty związek" TYLE.

Gość fghhhj
up

lkjhgfui widac ze nie masz pojecia czym jest kochanek jak i ja wiec pozwol sobie ze mi wytlumaczysz 🌻 Otoz moj kochany, kochanka nie mozna miec jak sie ma meza,bowtedy maz staje sie kochankiem zony. I nie rozumiem naganiacza na moja osobe:-o

Gość uhuhuhuy
Ohio