Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to było u was

Gdzie kupowałyście ubranka dla swoich maluszków?

Polecane posty

Gość jak to było u was

Tylko allegro? Co możecie polecić?

Gość smyk i kik
.

Gość jak to było u was
W smyku jest drogo 🖐️

Gość będzie dziewczynka na 90%
ja na allegro wyszukuje np h&m zara i next tanio-czasem ktos sprzedaje nowe ale np. jego dziecko wyrosło i ja licytuje zwykle kilka-kilkanascie zł taniej. Jeszcze powiem ze chodze na dostawe z ciucholandu czasem i tam tyle nakupiłam ze w sumie juz nic na pierwsze półtora roku dla dziecka mi nie potrzeba:P -tylko trzeba isc na dostawe bo tylko na dostawie są lux ciuszki i jak nowe i to nexta i innych dobrych firm:) Kupuje tez czasem na rynku-przyjezdza babka z ubrankami disneya po połowie taniej:)

Gość jak to było u was
???

Gość Marika........... .
ja kompletuje wyprawkę ale na pewno nie będe kupowała jakichs markowych ciuszków bo po co? zreszta sama takich nie nosze. Kupiłm dużo pieknych ubranek w textil market, troche w pepco i tup tup.

Gość ciuchlandy i allegro
Na allegro i w 2 ulubionych ciuchlandach. Wyszukuję ubranka m.in. H&M, Next, George, Babyclub.. Na allegro można kupić zestawy, paki po 40-600 ubranek znanych firm za np. 150-250zł a w ciuchalndzie zawsze coś wypatrzę za grosze ;) Nie kupuję nowych ubranek, raczej kocyki, fotelik samochodowy, butelki, gryzaczki, kosmetyki. (nowe kupowałam skarpetki i rajstopy, bo zależało mi na gładkich, w jednym tylko kolorze, a nie pstrokatych, a to ciężko upolować). Nowe ciuszki, to mam gdy od kogoś dostanę (np. moja siostra kupuje mojemu małemu ubranka w Pepco).

Ja jestem uzależniona od ubranek Next i Mayoral, najczęściej kupuję na Allegro, nierzadko całą rozmiarówkę, jeśli ciuszek jest wyjątkowo ładny :) ale śliczne wzornictwo jest też w Tup-Tup, zwłaszcza odkąd w ich sklepach są ubranka firmy Kanz.

Gość Ja kupowałam na
allegro i w sklepie dziecięcym- tam gdzie dużą część wyprawki. Nie mam żadnych marek typu next, h&m do lumpeksów też nie zaglądałam ani nie zaglądam nadal.

Dużo kupuję w Smyku na wyprzedaży. Wtedy ceny spadają o 30-50 %. Zaglądam też do lumpka-można wyszperać na prawdę ciuszki dobrych firm w świetnym stanie. No i Allegro...:)