Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawdzic chce to

Czy warto udawać przed kobietą biednego i ją sprawdzić ?

Polecane posty

Gość Sprawdzic chce to

Czy leci na moją kase czy faktycznie na mnie ? Bo dziewczyny teraz to suki, tylko pieniądze im w glowie, staram sie sluchac rodziców.

myślę, że facet , który w ten sposób pisze o kobietach nie zasługuję na dobrą kobietę

Gość wartoxxcc
Warto, nie chodzi by udawac biedaka i patologie, ale byc skromnym, nie zapraszac do zadnych drogich restauracji, nie szpanować autem, drogimi telefonami, ciuchami, zaden lans, musisz byc zwyczajnym przeciętniakiem wtedy zobaczysz na co ona faktycznie leci. W sumie łatwo poznac typowe materialistki i szmaty

Gość Kasa w głowie
przewróciła :o. Skoro uważasz kobiety za suki, to sukę dostaniesz - biedny czy bogaty :D.

Gość Vivariva
Autorze, nie musisz nic robić, po pierwszych zdaniach, które do niej powiesz będzie wiedziała, że ma uciekać :)

Gość offerma
O ! Oburzenie już widać, materialistki poczuły się urażone :D

Gość wsfw
fiku mikuuu myślę, że facet , który w ten sposób pisze o kobietach nie zasługuję na dobrą kobietę vvvvvvv To co autor napisał to delikatne określenie tego jakie są dziś młode kobiety

po 1. dżentelmen nie nazywa tak kobiet, nieważne jakich po 2. autor sam takie kobiety wybiera, więc niech zamiast sprawdzać kogokolwiek sprawdzi siebie i zrozumie siebie i swoje wybory

Gość Vivariva
Ta, jasne, wmawiaj sobie. Niech lepiej ta kobieta ciebie sprawdzi autorze czy szukasz zwiazku czy darmowej dziffki.

Gość wiesław z pyrzowic
Tak, udawaj. Skoro one testują facetów to faceci również powinni testować kobiety.

Gość siiiiiiiiiijsdij
Zwiazek ze wspolczesną kobietą niczym nie rozni sie od znajomosci z prostytutką, tylko ze dziwka z Roksy albo burdelu mniej kosztuje i mniej truje dupe

Gość Elzbietka101
nie warto, ale też nie przesadzaj z okazywaniem bogactwa

Gość polski facet
ja mam caly majatek zabezpieczony za granica, wiec w razi rozwodu jestem golasem i pani moze mi naskoczyc :D. oczywiscie ,ze musisz uwazac, glowe na karku trzeba miec, nie po to zapierdalasz cale zycie na majtek zeby jakas lafirynda ci go zabrala. Dla kumpla ostatnio ex zona zabrala wszytkie oszczednosci z konta. Zakochany byl za bardzo :/ Wybudowal dla nich dom w polsce, odlozyl kase na wspolne zycie a teraz ona go jeszcze rucha na alimenty zbey ja uztrzymywal. Takie sa wlasnie kobiety.

Gość wag
warto

Gość oczywiscie, ze tak?!
Warto, tzn nie biednego ale jak wyzej napisal ktos skromnego, normalnego, nie pokazywac od razu ze jestes nadziany. Niektore ''normalne'' dziewczyny moze to odstraszyc, poczuja sie gorsze...a inne ''sępy'' poczują, ze złapaly sroke za ogon i potem są rozne dziwne historie np łapanie na dziecko, ataki złosci zazdrosci.