Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcia!

co na imprezeee!?

Polecane posty

Gość nie mam pojęcia!

Witam :) Dzisiejszego wieczoru wybieram się na imprezę do klubu. Wyjście okazało sie nie planowanym i niespodziewanym. W związku z tym nie wiem co mam założyć! Nie chodzę na imprezy, a zależy mi na oczarowaniu mojego przyjaciela, który nie do końca jest mi obojętny ani ja jemu. Do tego będą tam też jego znajomi. Błagam pomóżcie kobietki! Mam 21 lat.

Gość ja1002021
ponczochy z koronką.

Gość nie mam pojęcia!
Pończochy to nie mój target ;) a coś więcej ktoś pomoże ?

Gość enieli
masz jakieś "małe czarne", szpilki ?

Gość enieli
Uważam, że skoro wyjście jest nieplanowane powinnaś założyć to co masz : każda kobieta ma w szafie sukienki "imprezowe" , kuse bądź z dekoltem ... i butki na obcasie, ładna biżuteria.... włoski ułożyć i subtelny makijaż- wyrwiesz go na pewno :)

Gość nie mam pojęcia!
Szpilki mam i chce je założyć. Ale nie wiem cży spodnie czy sukienkę. Sukienki to tak średnio mam. Wolalahym spodnie, ale co do nich ?

Gość enieli
a jakie to spodnie? rurki?

Gość enieli
jesli to rurki to załozyłabym jakąś pastelową bluzeczke z dekoltem i ładny wisiorek, bądź długie kolczyki...Wszystko zalezy od tego jakiego koloru są spodnie/ jakie to spodnie/ czy jesteś szczupła?/ czy masz długie czy krótkie włosy? Ja i tak obstawałabym przy sukience - zawsze bardziej sexi, ale to trzeba mieć nogi dobre...

Gość nie mam pojęcia!
Tak, tylko ze nie mam czarnych :(. Jestem szczupła i niska raczej.

Gość enieli
a sukienki jakie masz? jesli nie masz żadnej to serio, zainwestuj w choć jedną. Co masz? może tak bedzie łatwiej

Gość nie mam pojęcia!
Myślę, ze nogi mam nieźle. Jestem naprawdę szczupła. Tylko w sukience i szpilkach nie chce czuć się jak puszczalska czy coś... Kurde nigdy nie chodziłam na imprezy i nie wiem jak się "nosi" :/. Mam rude włosy do lopatek. Jak spodnie to dżinsy jakies. Mam i jasno niebieskie i ciemno. I bardzo obcisle brązowe.

Gość nie mam pojęcia!
Sukienki to mam takie mini bardzo. Czarne, jedną bez pleców i koronkowa a druga marszczona z dekoltem i krociutkim rekawkiem. I spodniczki mini obcisle też mam.

Gość enieli
a bluzki dałoby radę dopasowac? szpilki masz w jakim kolorze? słuchaj, dziś jest gorąco- założenie kiecki i szpilek naprawdę przy szczupłej dziewczynie wyglada super. Idziecie do klubu w duzym mieście? Nie wiem w sumie jak się u Ciebie chadza do klubów, ale moim zdaniem, kiecka i sexi buty są zawsze w cenie.

Gość enieli
no chyba, że jesteś ogromnie nieśmiała to rzeczywiście nie zakładaj sukienki, bo będziesz ogromnie skrępowana. Ja do klubów chodzę w sukienkach zawsze, w szpilkach też. Spodnie rzadko niezmiernie... Ale jak masz pasujacą bluzkę/tunikę...do szpilek i do spodni to jak najbardziej. pamiętaj o dodatkach i torebce :)

Gość nie mam pojęcia!
Szpilki czarne. I mam jeszcze czarne na koturnie. Z bluzkami dało by coś pokombinowac. Ale chyba coś z tymi sukienkami poszaleje. Najwyżej zrobię z siebie idiotke ;P Miasto spore, Katowice ;)

Gość enieli
To jak najbardziej sukienka kochana. Nie wiem do jakiego klubu pójdziecie,ale tam skąd jestem w większych klubach, ceniących się- jest selekcja. Ładna dziewczyna, w sukience i obcasach nie musi się jej obawiać, a przy okazji faceci się za nią oglądają :) Daj znać co zakładasz ostatecznie :) a, moje spostrzeżenie- wszyscy moi koledzy mówią, że koturny NIE są sexi. Szpilki załóz jak umiesz w nich chodzić.

Gość nie mam pojęcia!
Właśnie z racji tej selekcji nie chce wyglądać jak łatwa panna... No ale coś wymysle. Dziękuję Ci bardzo za pomoc! :* A w szpilkach dużo chodzę więc dam radę nie wyglądać jak pokraka.

Gość enieli
Nie masz wyglądać jak łatwa panna, ale subtelna kocica. Tak się ubrać to wyczyn :P powodzenia i udanej zabawy :P ja też się szykuje powoli :)