Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekłokrystaliczny

Kocham ją ale strach wygrał...

Polecane posty

Gość ciekłokrystaliczny

Zakochałem się w starszej od siebie kobiecie, różnica wieku między nami to 7 lat. Wszystko było bardzo dobrze, rozumieliśmy się praktycznie bez słów, czasem dochodziło między nami do małych sprzeczek, ale w którym związku ich nie ma... mam 30 lat a zostawiłem ją bo boję się jak zareagują na mój związek moi rodzice, w głębi tego żałuję ale nie potrafię się im przeciwstawić i nie chciałbym, żeby mieli do mnie żal o to, że spotykam się ze starszą rozwódką do tego z dziećmi. Po mimo tego co zrobiłem nadal ją kocham i chyba w głębi siebie sam siebie oszukuję, ale strach wygrał... HELP!!!

Gość www03000000
masz konflikt tragiczny...

Gość genek z rakiem mózgu
nie masz jaj kogucie, Twoja przyszłość maluje się czarno

Gość hshshshsbbbbb77
A ile ty masz lat ze mamy i taty sie boisz....kochasz ja i akceptujesz jej dziecie to sie nie zastanawiaj i wrocdo niej...twoi rodzice odejda kiedys i zastaniesz sam.

Gość nie kochasz,
bo gdy ktos kocha nie odchodzi :) ale druga sprawa jest taka ze ona zacznie sie blyskawicznie sypac lada moment o ile juz sie nie posypała, chcesz byc z babcia czy kobieta?

Gość nie kochasz,
malo to kobiet na swiecie hs?

W wieku 30 lat boisz się jak zareagują rodzice? to chyba jakiś żart, a co rodzice mają wspólnego z tym jak żyjesz??? w tym wieku takie myślenie??.... nie dziwię się gdyby tak pisał 16 latek, chociaż podejrzewam że chłopcy w tym wieku są bardziej przebojowi od ciebie, sorki za ten niezbyt miły komentarz ale jestem w szoku że 30 latek zastanawia się co pomyślą rodzice......rodzice też za ciebie przeżyją twoje życie??

Gość matka syna jedynego
Dobrze, że się liczysz z rodzicami. Co to za kobieta, która ma dzieci i jest rozwódką? To nie kobieta, to pospolita pani lekkich obyczajów! Jaką przyszłość byś miał? Dla Ciebie panna jeszcze się kształci, jeszcze masz czas. Panie po przejściach pozostaw w spokoju, a miłością rodziców się ciesz, bo masz ich tylko jednych. Zdumiewa mnie postawa dzisiejszej młodzieży! Z matą i ojcem należy się liczyć zawsze!

Gość Ale patologis
Matko syna... Jestes Chora na umysle! Napewno jeszcze jedna toksyczna mamuska! Kondolencje dla synka!

Gość Ale patologis
Tak tak ' zon mozna miec sto, le matke ma sie jedna' rozdzal z ksiazki ' toksyczni rodzice' ... Polecam!

Gość Ale patologis
Wszystkie rozwodki? To pani pospolitych obyczajow? Jebnieta kobieta!!!

Gość Ale patologis
Napewno jest gorliwa katoliczka! Muyslalem ze takie wyginely w stedniowieczu! Mam nadzieje ze to tania prowokacja!