Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLE LALALALA

Ubrałam się dzis jak super laska, wzbudziłam sensacje

Polecane posty

Gość aLE LALALALA

Zalozylam sliczne kremowe buciki na wysokim obcasie, bawełniane cieliste cienkie spodnie, ciemnobrazowy skorzany gruby pasek , biala elegancka koszula, rozpusilam dlugie brazowe wlosy (farbowane ,jestem brunetką) ,zalozylam okularki raybany, i do tego kopertówka ,Coco Mademoiselle. Gdy wysiadalam z auta kolegi (bmw x5) ludzie GAPILI SIE NA CHAMA na mnie na przystanku, sprawdzalam godzine autobusow, ahh ale to przyjemne jak ktos cie podziwia, wącha i zazdrosci, mysli ale LALA :D musze tak chodzic na codzien, koniec z dresami i szmatami z mlodziezowych sieciowek

Gość Avivavavavava
Ja rozumiem ubierać sie dla siebie , ale dla podziwu ? i co Ci to da ? może faceta, który, będzie myślał jak cię rozebrać, a nie podziwiać za strój :/

Gość dbemjmkyp
super lala

i "sprawdzalam godzine autobusow" bo własnego bmw to ja nie posiadam :P

Gość fferma łódź
dajesz koledze?

Gość hvgjhjh
ja jechałam autobusem w t-shircie i dzinsach i patrzyłam na pare wypindrzonych lasek, które wyglądały jakby przygotowanie do wyjścia zabrało im 2 godziny.

Gość Twój Doradca Życiowy
Masz problem, potrzebujesz się poradzić osoby tzw 3ciej, nie masz z kim pogadać, potrzebujesz wsparcia? Napisz do MNIE A postaram się rozwiązać twój problem, wszystko jest darmowe! Ty piszesz Ja odpowiadam - doradzam. Anonimowo i bezpłatnie. Kontakt e-mail: twojdoradcazyciowy@gmail.com Zapraszam TDŻ

Gość hhgmmm
Moj tata jest dosc bogaty i jezdzi nowym porszakiem cayenne. Mam 22 lata i ludzie ZAWSZE sie na mnie gapia i to ostro. Nie musze miec nawet super ciuchy a i tak beda sie gapic.

Gość juhm
ha ha ha śmieszne:P a może właśnie się patrzyli że taka "laska" na rozkład patrzy? też taka widziałam kiedyś na przystanku i się patrzyłam bo wyglądała tak sztucznie że nie mogłem uwierzyć że tak się da:D

Gość hahhhahha
eww

Gość powerbe
wiem o co chodzi, normalnie chodzę w dżinsach adidasach i t-shirtach, ale jak odwalę się w jakieś buty na obcasie albo sandałki, ubiorę sukienkę i włosy ogarnę to też się gapią i nie powiem, bardzo przyjemne uczucie gdy ktoś na ciebie zwraca uwagę :D

Gość RaZR
Dowodzi to jaka jesteś próżna. No ale jesteś kobietą, a kobiety z natury są próżne.

Gość cdscfds
pewnie pomyśleli ale suka do ruchania. Kobiety z takiego przedmiotowego traktowania się cieszą przecież. Próżność nad próżnościami no ale kobiety takie są z natury.

moskala jak ja bym ubrał się dla siebie, to by mi nogi połamali, a gdy ubiore się dla ludzi to jestem cały i zdrowy :-)