Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura213123

co byście zrobiły jakbyście odkryły ,że wasz facet przegląda

Polecane posty

Gość zxzxzxzxzxzxzx
u mnie akurat seksu nie bylo :/ on nie chcial tlumaczac sie wielkimi problemami ktore rzeczywiscie mial....

Gość pytasz to masz
czytalem jakies statystyki ze 10 % facetow korzysta. platny sex jest tani. czy dobry? w większości nie. ale może to byćnałogiem zeby znalzc ten dobry. to ze ktos byl i zobaczyl jak jest to moze nic zlego ja bylem i moje wnioski sa jak napisałem, choćpokusa jest. taka hazardowa. ale pytanie było szersze i głębsze a ja tak przyziemnie.

Gość mjik
moze ma ochote na skok w bok

Gość Laura213123
to nie podejrzewałaś niczego? nie dziwie sie ,że z nim zerwałas w tej sytuacji bo to już było na prawde podejrzane :O nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość xhxxxxx
porucha i wroci, nie łam się... Jak jest romans to nie wracaja a jak tylko dziwka to zawsze wracaja:)

Gość pytasz to masz
co myśleć? jak chodzi na dzi..ki to go olej. Powiem tak: jest to niezwykłe że jest tyle ofert. Skala zjawiska jest przeogromna. ja też z ciekawości obejrzałęm jak to jest w mojej okolicy. Czy poszedłem> Nie i nie pójdę. Potem czytałem ogłoszenia na sex bez zobowiązań - też w okolicy. Też tego jest masa. Oczywiście facetów więcej i gdyby ich nie było to by oznaczało że nie znajdują teżamatorek. Taka prawda. Każdy czegoś potrzebuje, komuś czegoś brak.

Gość xhxxxxx
skoro wchodzi na forum garsoniera i wymienia sie opiniami i czy ta inne jest zawodowym kurwiazemmmmmmmmmmmmm

Gość zxzxzxzxzxzxzx
podejzewalam dlatego tez przegrzebalam komputer gdy tylko ulotnil sie z domu i zostawil mnie sama u siebie...jeszcze mozna zrozumiec gdyby to raz sie zdazylo czy dwa ale on to robil praktycznie codziennie...nie wiedzialam co robic zniklam na tydzien po czym poszlam do niego zeby powiedziec ze to koniec...wogole to wedlog niego to nie bylo nic powaznego a wedlog mnie tak drugiej szansy nie dalam

Gość Laura213123
xhxxxxx - nie wiem czy sie wymienia czy tylko czyta ... pewnie chodzi na dziwki , tak cos czuje :O trudno , widocznie nasz zwiazek nie ma wiekszego sensu...

Gość pytasz to masz
to że czyta nie znaczy że pisze ja czytam i nie piszę bo nie chodzę (już)