Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parkowanko

SKARGA NA EGZAMINATORA !

Polecane posty

Gość parkowanko

Tytul nie wazny. Musialam tak napusac zeby byly wieksze szanse zevktos wejdzie chocby z czystej ciekawosci. Wybaczcie. A teraz na temat. Powedzcie mi czy na egzaminie na prawo jazdy zadaja jeszze parkowanie rownolegle???? Moj instruktor z reszta nawet dwoch, mowili to samo ze niby to jest jako zadanie ale w praktyce od lat juz tego nie wymagaja. Na egzaminie zdarza sie mize raz na 500razy. Wiec powiedzcie mi jak to teraz jest bo z tego co wiem i wypytywalam nikt na egzaminach z moich znajomych i ludzi w poczekalni itd nigdy tegi parkowania nie mial...

Gość fgjfsgfgjhkj
Zdawałam prawko miesiąc temu i miałam równoległe, trafiłam na jednego z gorszych egzaminatorów i on podobno daje tylko równoległe. Rzeczywiście zdarza się rzadko, ale jednak.

Gość zsxdbjsad
pioerwsze słyszę że niby równoległe dają rzadziej;/ ja parkowałam równolegle na egz, moich 2 znajomych też - mieliśmy róznnych egaminatorów, moja kuzynka zdawała z pół roku temu, w innym wordzie niż ja i też parkowała równolegle

Gość parkowanko
No tak jak pisze. Z tego co wypytywalam nikt takiego nie mial. Ew jesli chca kogos uwalic to takie moze dac jakas menda egzaminator. Na 8moich egzaminow kazde mialam prostopadle.

Gość no racja
Tez tak sltszalam ze niby w teorii jest taka mozliwosc jednak baaardzo rzadko egzaminatorzy daja to parkowanie. Nawet w niektorych szkolach w ogole tego nie ucza lub tylko tak o, byle jak...wlasne z tegi wzgledu ze ma go nie byc na egzaminie. Osobicie tez nie znam osoby ktora tak parkowala na egzaminie(w ostatnich latach) bo daawno temu rownolegle bylo obowiazkowe. Na placu

Gość sfssf
na 3 podejścia do egzaminu, 2-krotnie parkowałam równolegle ;)

Gość parkowanko
Mial ktos takie oarkowanie ostatnioooo????

Gość zielony_chwast
też bardzo ciekawi mnie ten temat, a w jakim mieście zdawaliście egzamin? ja również słyszałam z kursu i od innych, że parkowanie równoległe baaardzo rzadko, bo ciężko jest znaleźć tylko miejsca na trasie egzaminacyjnej do parkowania równoległego. autorko kiedy masz egzamin? ja we wtorek, 21 maja:)

Każde parkowanie obok innego auta wiąże się z uszkodzeniem go. Za to odpowiada egzaminator. Odpowiedzialność ta podpowiada każdemu egzaminatorowi aby parkowanie było jak najłagodniejsze i w najbardziej odosobnionym miejscu . Nie ma mowy ażeby miał ochotę ryzykować parkowaniem równoległym pomiędzy dwoma autami.

Gość hmm nie mam tv
wiesz co torbo, ponieważ oszukujesz, weszłam, przeczytalam 1 linijke i wychodzę. Pisz o co chodzi a nie podstępów sięgasz.

Gość parkowanko
Zielony chwast- mam jutro...:(((( a ty jak tam zdalas??????

Gość parkowanko
No moj ostatni egzaminator widac lubi ryzykowac. Vo naprawde mialam ciasne miejsce do tego rownoleglego..

Gość parkowanko
Ja krakow