Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalbdsfl\a

Czemu kobiety tłumaczą swoich głupich mężów?

Polecane posty

Gość kalbdsfl\a

czasem widze tak głupie zachowanie mężów u koleżanek ze az strach pomyslec jak ja bym miala z takim zyc, ale one tlumacza glupio...co jest zwyczajnie smieszne, np. maz jednej wogole nie zajmuje sie dziecmi, zreszta on sie nie ukrywa, dziecko podchodzi z pytaniem a on z kapciem w reku przy twarzy mowi: zamknij sie....a koleżanka nic, przeciez jak ja bym mu odpowiedziala to nigdy wiecej by sie tak nie odezwal, inny przyklad: oh moj maz oszalal na punkcie synka, wraca do domu, bierze na rece na 5 min i oddaje kolezance, do konca dnia juz sie nim nie zajmuje, po co takie bzdury gadac, tymbardziej ze sie kogos zna i widzi jego zachowanie niektorzy mezowie moich kolezanek wogole nie zajmuja sie dziecmi, kompletnie, nawet nie zostaja na pol godziny sami z nimi, ale slysze gadanie oh jaki to dobry maz...... albo slysze obrazliwe slowa ich do kolezanek, dlaczego zadna nie reaguje???

Gość dsfgtryjuiyjtgrfdsagthjyukkjh
Nie wiem właśnie, też znam przykłady jak facet się dzieckiem nie zajmuje, bo 'to babskie zajęcie' a ta banan na ryju i nic nie reaguje, zmęczona, zaniedbana i nic nie reaguje, a mąż z pretensjami, że koszula nie wyprasowana, albo podłoga nie umyta, a ta dalej nic. Koszmar.

Jak mu syn zapłacze to nie wie co ma zrobić. :O I żona do chaty z zakupów wraca a on mówi 'zabieraj to dziecko' i nic przy dziecku nie robi. A ta nic, tak se pozwala, cała chata na jej głowie, facet w robocie, albo przed tv albo z kolesiami a ta ciągle w tej chacie z tym dzieckiem co facet się dzieckiem własnym zająć nie potrafi. Masakra.

Gość czasem tak jest niestety
mojej dobrej kolezanki mąż niechcial dzieci wogole, ale jakos im 2 dzieci wyszla:) i nie zajmuje sie nimi wogole, nie odprowadza do szkoly,nie odbiera, ona nie moze wyjsc nawet do sklepu sobie na 5 min, bo on zawsze jej powtarza nawet przy obcych ludziach: to ty chcialas dzieci a nie ja...i tyle i ona nie ma prawa głosu, mnie to zatyka dosłownie

A o co chodziło z tym kapciem przy twarzy i tekstem 'zamknij się'? bo nie zakumałam :P :P Ja bym się nie zgodziła na takie traktowanie, z mężem dzieckiem się zajmujemy razem, chociaż teściowa uważa, że to straszne, że on się dzieckiem zajmuje, bo jak to tak pracuje i jeszcze dziecko? :O Przecież to jego syn, chyba chodzi o to żeby rodzice z dzieckiem spędzali czas, bo łatwo dziecko na świat sprowadzić, a co z wychowaniem? Wstyd dla faceta jak nie potrafić się opiekować własnym dzieckiem. Może to zależy od wychowania? Mój mąż jest z takiego domu co facet ma tylko pracować i kasę przynosić, a baba w chacie, sprzątanie, gotowanie, dzieci i mężowi kapcie, gazetę i piwo podawać itd. Nie potrafił pralki wstawić, czy żelazka włączyć powaga, a obsługa mopa to był koszmar. Teściowa się rozpłakała jak usłyszała, że jej syn kafelki w kuchni umył. Przecież on pracuje. To jak to on kafelki miał biedny myć. Dla nich mnie dobrą kobietą czyni to czy ugotowałam mężowi obiad, czy zrobiłam mu pranie. Niestety, to może być wychowanie, może one się wychowały w takim domu i oni tak samo.

kurcze ostatniego posta mi nie wyświetliło a taki długi napisałam :(

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą was też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wglad na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem. X dkls3234202kfslfksdfsldfksdfsdfse33

Gość kapec przy twarzy
ojciec zdjal swojego kapcia, przystawil do twarzy dziecka i powiedzial: zamknij sie bo dostaniesz, a rodzina z duzymi pieniedzmi, niby na poziomie

Gość makowe ciasto
A nagorsze w tym wszystkim jest to ze dzieci ktorymi ojcowie sie nie zajmuja wyrastaja czesto z problemami..Dziewczynki sa niepewne siebie, zakompleksione a chlopcy albo agresywni, ablo ktorzy sobie w niczym nie daje rady...Szkoda ze ci faceci o tym nie wiedza ze to tak strasznie wazne w doroslym zyciu kazdego czlowieka...

Gość Aaaa, jak z duzymi pieniędzmi
to na pewno na poziomie :O

Masakra...

Gość fgjkljfg
makowe ciasto zauwazyła cos waznego, to jest tak samo sytuacja anaogiczna do tego ze kobiety wybieraja na meżow drani bo sie wydaje ciekawszy, a swoich synow wychowuja na grzeczne ciotki, odwrotnosc do partnera ktorego wybrały, potem dzieci gdy dorosna sa maja male lub wrecz zerowe szanswe u płci przeciwnej, kobieca logika :D zauwazyłem to nie raz heh, najgorzej to wyglad w przypadku gdy matka sama wychowywala dziecko, ale kobiety nigdy nie słyneły z madrosci

Gość Joker z batmana
ostania wypowiedz mi sie podbała, wrescie ktos to zauwazyl

Gość mr tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mnie matka wychowała na porzadnego chłopczyka i co ja mam teraz z tego???? a sama zadawala sie z najwiekszym idiota w okolicy, w dodatku alkoholikiem!!!!

Tak ? - kobiety nie słynęły z mądrości ? - a co powiesz przedmówco o facetach - ojcach, którzy swoje dzieci traktują jak zwierzęta lub jeszcze gorzej, jak osobistych wrogów. To tacy faceci są mądrzy ?

Gość Anna Montgomery
to mr tiiii zostan złym facetem jaki masz problem :D

Gość fgjkljfg
dalej podtrzymuje swoje stanowisko, kobiety nie słyna z madrosci, przeciez to wy zakladacie z taka nieodpowiedzialna osoba rodzine nie ja, to tak samo jakbym wyciagnał zulice z kanału za włosy a potem sie dziwił ze ma gdzies rodzine, moglem wziasc na zone pierwsza lepsza scierke z dyskoteki co oddawała sie na msce golfa przed remiza, ale nie zrobiłem tego, to sa tylko nasze wybory

Gość fgjkljfg
straciłem duzo czasu na szukanie fajnej kobiety, opłaciło sie? jasne ze tak :p

Gość mr tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nie stanę się z dnia na dzień złym chłopcem jakich lubicie anno....

Gość Joker z batmana
dobre rozkminy macie- troche mnie to smieszy :D w sumie madrze piszecie

Gość cvcbnmnbb
ci goscie co nie szanuja swoich dzieci, zon sa jednak beznadziejni, ja bym tak nie potrafił ;/

Gość jolkaaa jolka czy pamietasz
niektore kobiety moze lubia takich, szkoda mi tylko ich dzieci, powinny sie zaszyc czy cos, ale wiekszosc kobiet nie chce byc sama, czasem idealizujemy sobie faceta na poczatku zeby pootem narzekac poł zycia, tez tak miałam ale w koncu sie rozwiodlam

Gość makowe ciasto
No tak, ale streszczajac- jak taki facet ktorego tez wlasny ojciec taktowal jak powietrze moze inaczej traktowac swoje dziecko? ...Ale w tym wypadku nie tylko mozna krytykowac ojcow ale sa tez matki dla ktorych macierzynstwo i "poswiecanie sie dziecku" ogranicza sie do prania pieluch, sprzatania i gotowania...Smutne ale prawdziwe

Gość wifigdansk
wkoncu ktos mądry temat założył.

Gość ugfdstgfdssdszs
bardzo madry temat, ale w erze kretynow i tak nie zyska na popularnosci, wiekszosc takie tematy woli przemilczec, lepsze natomiat jest pisanie o dupach, fiutach i cipkah, albo pokreconych na umysle prawiczkach

Gość Bardzo Stara Panna
Też mnie dziwią takie kobiety,które wychodzą za byle kogo,a potem nie żądają by był partnerem,mężem i ojcem,tylko zgadzają się być służącą we własnym domu:(Żałosne,niestety bardzo częste.Lepiej być samemu niż z takim chamem,który do dzicka mówi "zamknij się ,bo ci przy...lę".

Gość ja tez mam znajomą ktora
ma 2 dzieci, maz super zarabia, wiec ona nie pracuje, ja mam meza ale nie mam dzieci, zastanawialam sie kiedy bedzie odpowiedni moment bo to moje zycie i sami decydujemy o tym, a kolezanki maz jest rozwodnikiem, ma 2 dzieci ktorymi nigdy sie nie opiekowal, teraz jako maz mojej kolezanki tez sie nie zajmuje, fakt ma okolo 50 a kolezanka sporo mlodsza, wyszla za niego z wiadomego powodu-kasa, niestety tylko to widziala, jedyne co on robi to przynosi kase, do dzieci sie nie dotyka, dziecko nawet nie ma prawa do niego podejsc bo go to denerwuje, zyja jakby to byly tylko jej dzieci, i czy to jest normalne, on obgaduje ja strasznie ze jest glupia itp. co to za zycie, bo ma sie pieniadze??/ dzieci potrzebuja innych rzeczy , a przede wszystkim obydwojga rodzicow, ale wedlug niej to ona jest odpowiedzialna tylko w jaki sposob, w tej sytuacji ona zrobila sie nerwowa i wyzywa sie na dzieciach, a wystarczylo znalezc kogos kto dzieci lubi...