Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliveczka28

Gdzie są normalni i wartościowi faceci?

Polecane posty

Gość fdrge
Cara Delevingne Dla ciebie każdy kto ruchał jest fajnym facetem to widać po agresji do prawiczków. Dzielisz facetów na prawiczków i tych fajnych. pozdrawiam

nie prawda. Są faceci z mentalnością dziecka ale nie ma ich za wielu. A bawić się trzeba za młodu ile sie da, bo po to jest młodość właśnie :)

Gość Normalni wartościowi
faceci zwykle za młodu są sami bo uznawani są przez dziewczyny za nudnych dopiero po 20-25 roku życia się to nieco zmienia

Gość paranoix
życie ludzkie jest pełne emocji, każdy ma ich pod dostatkiem, wytarczy jakiś idiota na motorze co ci wyskoczy przed maskę i adrenalina rozwala klatę :P ale co to ma do faceta, który potrafi być wierny?

Gość moja kolezanka mezatka........
moja kolezaka ma faceta ok ,ale i tak chodzi czasami z innymi na se ,ale jej facet o tym nic nie wie nawet nie domysla sie:) ;)

sami wprowadziliście taki podział :p Mi to zawsze było obojetne. A agresja to jest w moich wypowiedziach to fakt, ale nie moge sie powstrzymać jak czytam takie cioty :p

Gość moja kolezanka mezatka........
na SEX z innymi chodzi a jej facet nawet sie nie domysla;)

Gość Jest masa wartościowych
Webster wiec ci wartosciowi maja trafic teraz na takie co wczesniej sie wypowiadaly ze przespaly sie z kims po pijaku albo na taka ktora ma faceta ale mysli zeby dla sportu sie puscic z kims innym ? no sorry ale my pozniej mamy sie brac za takie kobiety ? ggggggggggggggggggggggggg Nieźle nie? Same co wyprawiają a chcą wartościowego faceta :P

Gość znam taki przypadek...
ona dobra wartosciowa ,uczynna dziewczyna gotowala mu sprzatla byla kochana wierna ---a on ja zostawil powiedzial ze koniec facet 34 lata...i co o tym powiecie??????????

trafiła na takiego no trudno tak się zdarza, zarówno mężczyźni jak i kobiety są winne w takich sytuacjach i różnie to bywa, nie ma reguł w takich sprawach Idziemy na sobie motorkami pojeździć :) trzymajcie sie

ale jak sie kobieta nie szanuje to czemu facet ma ja szanowac ?

Nie czytając topiku, śmiało odpowiadam, nie ma, koniec i kropka. Pogódź się z tym wreszcie.

Gość marzy mi sie ZGRABNE CIALO
Ja jestem otyla ...zepsute cialo otyle--sam chory tluszcz:(:( niby trace na wadze ale znow wraca i juz tyle kasy wydalam na rozne srodki a tu znow ...:( zycie jest takie niesparwiedliwe inny baby maja JEDRNE ZGRABNE Cialo z SEXY wcieciem w tali!!!!:(

Gość paranoix
ja jednak zauważyłem, że ludzie tak sie czasem dziwnie dobierają - fajny pracowity facet, a bierze sobie pannę z dzieckiem, albo taką, co mu rogi przyprawia, albo leniwą. I odwrotnie, kobitka do rzeczy, a facet kanalia. Przeciwieństwa sie przyciągają. A wyszaleć się, to niekoniecznie oznacza puszczać. Tylko, że bardzo nie trzeba szaleć, bo potem trudno żyć bez tej adrenaliny. Umiar we wszystkim!!!!!

Gość paranoix
jak idziesz na motorek to uważaj na mnie, zaraz wyjeżdżam na trasę dużokonnym automobilem i mam kawał drogi do zrobienia, a jak staniesz koło mnie przed bramką to mogę strzelać.:P

Gość thjngy
paranoix Też to zauważyłam. Sama mam kolegę porządny facet z niego a związał się z szmotną matką, która rogi mu takie robi, że cho cho.

Wyszaleć się nie oznacza puszczać... ? Hmm... nawet jak zmienić nomenklaturę, ilość partnerów seksualnych nadal pozostanie faktem.

Gość 547543
Normalny wartościowy mężczyzna dla normalnej szanującej się kobiety!

Gość Gdzie są normalni faceci
Wszędzie naokoło jest pełno mądrych, normalnych i uczciwych facetów. Tylko wy akurat wybieracie ten najgorszy sort, odrzuty i odpady. Tacy wam się podobają. Z góry odrzucacie to co dobre, bo ma jakąś drobną usterkę. NIKT NIE JEST DOSKONAŁY. A często ładne opakowanie kryje w sobie zepsuty towar.

Gość xsantrypa
bo mezczyzni nie lubia takich matek-polek, matkowania - chca zdobywac - zgodnie z ich natura, CHCA UPOLOWAC ZWIERZA - I CZUC SIE ZDOBYWCA !!! - dlatego taka opiekunczosc i poukladane - nie da facetowi tego co mu potrzeba od zycia, jak widzi juz tylko papciuszki przed lozkiem to juz mysli o tych straconych latach - dlatego woli jeszcze cos w zyciu ugrac, chocby dla samej satysfakcji ze jeszcze cos MOZE - heeh !

/jesteście nudni jak flaki z olejem co sie = jesteście niemęscy proste nie?/ ­ Jesteś głupia jak wiadro gwoździ ale to normalne dla kobiety. W końcu po co myśleć jak ma się cycki i dziurę? :D Panowie, apel do was: olejcie te worki na spermę co każdy je miał i skupcie się na sobie samych. Przestańcie szanować kobiety. Zdobądźcie wykształcenie, pozycję, pracujcie nad sobą. Pokażcie sobie samym, że jesteście więcej warci niż jakaś wywłoka sądzi. Wtedy wy będziecie mogli przebierać wśród młodych, pięknych dziewczyn którym nie będzie przeszkadzało, że nie macie natury imprezowicza. A te które was olały spędzą resztę życia w marnych związkach lub jako samotne matki bo ich ex miał ową ułańską fantazję a one nie miały rozumu.

Gość sfhgjhmxchjh,h
brawo John, jestem tego samego zdania, ja nie potrzebuje sciery na zone do szczesciam, wole sie rozwiajac poki jestem młody, potem to ja bede roozdawal karty, a te ktore głupsze niech traca zycie przy jaims menelu bez perspektyw

Gość Tomaszzzzzzzzzzzzzzzz
ja szukam porządnej kobiety, a nie idotki co ją posuwa pół miastam taka kobieta jest jak wspólny rower, każdy na niej jeździ, wole być dłużej sam jak zadawać się z byłymi zabawkami erotycznymi jakiś frajerów

Gość pghdfodkjsks
fajnych facetów będzie coraz mniej i to przez nas kobiety, pełno teraz samotnych matek, jak one wychowają tych synów i córki? kolejne pokolenie bedzie jeszcze gorsze, zresztą już to widać

Świetna ironia...Ci głębocy jak studnia mężczyźni myślą, że tylko imprezy są wyznacznikiem tego, czy ktoś jest interesujący...

mam nadzieje, że każdy kto pisze tu obraźliwie o kobietach, bo go olewają przez JEGO wady, nie bedzie miał kobiety, po prostu na to nie zasługuje, pozdrawiam :)

Gość pozdrawiamfff
to samo pytanie może zadać facet odnośnie kobiet :D

Gość agniesia0382
wyjedź za granicę: Francja, Włochy mi każdy Włoch mówi, że we Włoszech nie kobiet u nas jest odwrotnie - tylko kobiety