Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliveczka28

Gdzie są normalni i wartościowi faceci?

Polecane posty

Gość Joker z batmana
na fotce.pl to chyba najgorszy sort kobiet :D wieksozsc tylko potrafi wystawic tyłek do fotki, jakby ja sprzedawala potencjalnym nabywcom heh choc zdarzaja sie fajne kobiety, ale to rzadkosc, wiekszosc tych kobietek ma malutki rozumek, nie dziwie sie ze jakis figo fago to wykorzystuje

Gość dorosły AA AA
kobiety lubia chyba takich idiotow, przyklad moja matka cale zycie spedzila z alkoholikiem, ja z tego powodu cierpie do dzis, mam 28 lat, nie wiem czy dam rade jeszcze ułozyc sobie zycie, co ciekawe miala porzadnego faceta ale zostawila go dla tego debila zwanego moim ojcem, efekt jest taki ze zrujnowala zycie nie tylko sobie ale i mi ;/

Gość ania jolka magda i takie tam
fakt, dzieci maja najgorzej...

Gość ania jolka magda i takie tam
bo niby co one sa winne ze rodzice to idioci

Aha, to stąd bierzecie swoją wiedzę o kobietach! Ludzie, to tak jakby oceniać mężczyzn na podstawie tego forum. Ze trzech normalnych, a reszta to niewyżyci frustraci z pianą na ustach i wielkim bicepsem na jednej ręce...

Gość mor widać preferujesz ruchaczy
bo już jakieś wyśmiewanie z prawiczków

Gość Heniu
A kto to jest "normalny i wartościowy facet" wg współczesnych kobiet? Już odpowiadam: pantoflarz mający problemy z potencją, najlepiej taki co tylko za bankomat robi i można po nim pojechać bez konsekwencji, raz na miesiąc zrobi mu się dobrze ręką i styka. Bo przecież pani już się wyszalała... więc teraz czas na dobra materialne a nie seksualne? Spotykałem się z naprawdę wieloma kobietami i najczęściej okazywało się, że normalny = głupi i naiwny a wartościowy = kasiasty. I czy z wiekiem kobiety się zmieniają? Nie sądzę. Zmieniają się tylko powody ich narzekań: młody żigolak czy też "ruchacz" i masz narzekanie, że nieodpowiedzialny, kasę rozwala, długi robi itp. Następny, odpowiedzialny, co płaci rachunki na czas i jeszcze kombinuje jak coś odłożyć - żyd, sknera itp. itd. Nie dawajcie sobie faceci wmówić, że jesteście beznadziejni bo tak nie jest. Po prostu baby mają wymagania większe niż kiedykolwiek oraz pozwalają sobie względem facetów na więcej niż kiedykolwiek a doceniają mniej niż kiedykolwiek i wszystko im przeszkadza. Kiedyś np. nie do pomyślenia było, żeby kobieta była agresywna czy obrażała swojego faceta. A dziś? To standard.

Gość ftyuiuytrefgtyhuikol
heniu vice versa :) mówienie prawdy w oczy'' to dla Ciebie obrażanie?!! tak

No jasne, mam wiernego, dobrego, zabawnego faceta który kobiet od szmat nie wyzywa. Przecież on jest taki nieporządny, jak można nie obrażać całej grupy wiekowej bo nikt Cię nie chce :D

Heniu, jeżeli z twojego założenia, całe szczęście że to tylko założenie, zrobić aksjomat całą dziedzinę nauki jaką jest np socjologia należało by wyrzucić do śmieci. Spłycasz relacje damsko męskie w sposób zadziwiający. Ale nie chce mi się z tymi twoimi założeniami polemizować. Ergo nie stawiam tezy że nie masz racji. :classic_cool:

Z tego co widzę takie teorie wygłaszają głównie mężczyźni którzy mają za sobą pasmo nieudanych podbojów. Czyli albo żadna ich nie chciała, albo okazywało się, że "to nie to" po kilku spotkaniach. Może czas się zastanowić co takiego WY robicie, że Was to spotyka?

Ja do takich teorii podchodzę żartobliwie. No nie da się do tego podejść poważnie, chyba że jest się psychiatrą. :P

Jak tak o tym mówisz to to musi być strasznie ciężka praca. Wyobraź sobie, wchodzi taka ofiara która szuka sobie panny na dyskotekach mieszkając z mamą i dalej nosząc buty na rzepy, wyzywa kobiety od kurew, smarka nos...a Ty jako psychiatra co robisz? Śmiać się nie możesz, płakać nad losem nieszczęśnika nie wypada, a zwykła ludzka empatia nie pozwala Ci go wykopać za drzwi jako przypadek nie do odratowania.

Miałem na myśli forum, mam wśród znajomych co najmniej dwóch psychiatrów, po pracy nią nie żyją, ale na napotkane posty w necie potrafią spojrzeć z zawodowym skrzywieniem.

Gość efwf
dwefd

Gość Ja ponoć jestem taki jak w
temacie i nie wiem po co mi to skoro nigdy w związku nie byłem, choć raz miałem propozycje na związek. Teraz już się przyzwyczaiłem do bycia samemu. Jestem trochę młodszy niż Ty autorko bo 22 lata mam.

Gość Heniu
Mam prawie 40 lat z czego prawie 20 w związkach więc punkt odniesienia jakiś mam. I można mówić po pierwsze, jak się ma coś do powiedzenia a po drugie tak, aby kogoś nie obrazić - czy to trudne? I z autopsji wiem, że skromne i spokojne dziewczyny najszybciej sobie układały życie a problemy miały lachony, nawiedzone, księżniczki i inne takie co to sądzą, że facet to jest po to żeby je wozić na solarę. Szkoda, że nie widzę tych "szukających wartościowych facetów" bo pewnie u 90% permanentne skrzywienie ryła od wiecznego focha. I jakoś nie widzę by kobiety interesowały się tymi wartościowymi, w 90% każda tak tylko gada - na ostatniej imprezie największe branie miał żonaty kumpel, gdyby był "w typie" tych "szukających wartościowych" to połowę z nich by przeleciał i byłyby kolejne tematy "gdzie są wartościowi faceci" :)

Gość stary bajerant
wygineli !

Gość gość
nie no, ta resztke niedobitkow mozna spotkac w srodku tygodnia okolo 5 nad ranem na kafe:D

Gość lawendowapanna
Czesto tacy faceci uwazaja, ze bycie normalnym i wartosciowym wartosciowe nie jest w dzisiejszym swiecie i zamykaja sie na ten swiat.

są wszędzie w około. Oczywiście jeśli ktoś sam nazywa się "wartościowym facetem" (np c**y z kafe) to nie znaczy od razu że nimi są, o tym raczej decyduja czyny.

Gość gość
Heniu 100 procent racji, kobiety obecnych czasów porąbało, byłem przez ostatni rok w 2 związkach, jedna przeklinała, kilka razy niby na żartach powiedziała do mnie s********j, przy mnie podrywała mojego kumpla, próbowała mnie wrobić w dziecko... druga to rozwódka, stale jej się coś nie podobało, wiecznie marudzi, obrażała mnie i okłamywała...

Gość gość
"Emocje są bardzo ważne, nie wyobrażam sobie życia bez nich," x I dlatego popieram przemoc wobec kobiet. Zwłaszcza w związkach. Panowie one naprawdę tego chcą, nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej. Znam takie pary gdzie kobieta dostaje regularny łomot i chodzi jak w zegarku - chciała emocji to ma. x A co do autorki to ma 28 lat więc dla mnie jesteś już za stara. Nie masz nic do zaoferowania. Wybacz ale nie chcę kogoś kto rozmienił się na drobne w młodości z innymi a teraz szuka statecznego jelenia w ciepłych kapciach na resztę życia (którego i tak zdradzi ze swoim ex). Zestarzej się z godnością. Zajmij się czymś i zaakceptuj, że lepiej wychodziło ci kręcenie tyłkiem na parkiecie niż ocena ludzi z którymi się wiązałaś. To chyba coś o tobie mówi.

Gość gość
Dawałem? jak bym się dawał to bym dalej z nimi był :P kończyłem i uciekałem z takich "znajomości"... niech sobie szukają innego frajera, wolę być sam niż z kimś takim, seks nie jest tego wart.

Gość gość
Mądra kobieta w młodości szuka wartościowego chłopaka/faceta a nie lata na prawo i lewo. A teraz ta obudziła się z ręką w nocniku gdzie najlepsze lata już za nią i teraz nagle chce normalnego faceta; tylko, że normalny facet też chce mieć fajną kobietę z wyglądu jak każdy facet, kobieta też zresztą chce mieć fajnego partnera.

Gość gość
Wycierała tapczany różnym takim. A teraz płaczę, że nie może znaleźć porządnego. Tfu!

Gość gość
*płacze