Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrightCrystal

Ejakujacja i obrzydzenie faceta

Polecane posty

Należę do grona kobiet które przeżywają orgazmy a przy nich miewam wytryski, niestety mój facet brzydzi się tym. Czytałam że wielu facetow marzy o takiej partnerce, dlaczego mój jest inny? Wykrzyczal ostatnio że nasikalam na niego, bardzo mi przykro że jest tak niedouczony.Czy ktoś z was mial może podobny problem? Jak mam go przekonać że to nie jest obrzydliwe?

Ja mam problem ze spotkaniem takiej Pani, a bardzo bym chciał;) Widzisz, jakie to życie przewrotne...

to jak z przekonaniem kobiety do połykania. Mnie kobiecy wytrysk bardzo rajcuje.

no i czego mnie tak życie pokaralo? faceta kocham, wiem że on kocha i mnie, może jakoś go do tego przekonam tylko jak? jak narazie boję się zblizenia i go unikam...

Zastanawiam się po prostu od którego momentu zaczyna go brzydzić ciało (albo fizjologia) kobiety. Skoro lubi robić Ci minetkę, to nie jest jeszcze najgorzej... Może brzydzi go właśnie to wyobrażenie, że to jest mocz?

dobrze kombinujesz, ostatnio wykrzyczal że go obsikalam i od tamtej pory go unikam, boli mnie że nie jest wyedukowany, i nie potrafi rozmawiać na takie tematy, zachowuje się jak dzieciak. Mam mu podsunac artykuły na ten temat czy tłumaczyć z nadzieją że wysłucha? ja już nie wiem

Pendzior powodzenia! a co jeszvze chciałam dodać, jesteśmy w związku już pare lat, zawsze doprowadzał mnie do takirho oorgazmu bo wie że sprawia mi to przyjemnosc, no,ale ostatnio wytrysk był większy i wykrzyczal co wykrzyczal... może to ja przesadzam, może się przestraszył???

Moim zdaniem, artykuły to można nastolatkom podkładać, a z dorosłym facetem powinnaś porozmawiać

no tak ale jego zachowanie jest jak nastolatka, dlatego może trzeba go tak traktować? no nic jakoś postaram się z nim porozmawiać... dzięki za wysluchanie ;)

Dziwny ten Twój facet. Niewiele wie o życiu, a o kobietach nic. Współczuję.

Gość Lubricatio
cyt.: Wykrzyczal ostatnio że nasikalam na niego, bardzo mi przykro że jest tak niedouczony. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Podczas erekcji czy to penisa czy łechtaczki następuje automatycznie blokada cewki moczowej i sikanie jest niemożliwe. Skoro on ma wytrysk spermy, to u ciebie jest też wytrysk ale śluzu pochwowego , co nazwane jest lubricatio. Faktycznie, porozmawiaj z nim i przedstaw sprawę fizjologii jasno, a jeśli nie zrozumie, to go wygoń, bo szkoda Twojego zdrowia i nerwów.

Gość green toon
znajdz sobie prawdziwego faceta a w tym dzieciaku się odkochaj będzie cię tylko ograniczał przestaniesz czerpac przyjemność z sexu bo będziesz się obawiać żeby go nie zamoczyć poprostu niedopasowanie zamień go na mnie ;) 🌼

Gość W i T a M :)
jeśli twój mężczyzna/dzieciak umie posługiwać się netem, to skieruj go na owe forum erotyczne, może akurat poczyta coś na temat swojej ciemnoty i się opamięta. Poleć mu żeby wygooglował coś nt. fizjologii seksu etc.

Zawsze marzyłem o seksie oralnym. Uważałem, że lizanie to niebotyczne przypadki niebotycznych zdarzeń... Dopóki ie poczułem smaku "*" Lubię seks oralny dlatego, że łechtaczka jest na wierzchu. Czasem my ludzie dowiadujemy się o sobie dziwnych rzeczy... i czasem te rzeczy przez niechęć innych ranią nas. Tylko rozmowa i wybór decyduje o naszym szczęściu. Ale nigdy kompromis.

Gość Rozmowa
jest niebędna. Może zademonstruj ejakulację w czasie masturbacji. Jak to nie pomoże to chyba zmiana faceta bo inaczej czarno to widzę.

Gość styranyzyciem
Dlaczego tak dołujecie faceta ? Rok temu też nie miałem pojęcia o wytryskach kobiecych. W necie warto znaleźć film i pokazać chłopu White Tiger Tantra- Stephane Hemon - How To Make Your Girl Squirt napisy do filmu w napiprojekt. Ty już masz wytryski dlatego polecam film White Tiger Tantra - The Awakening Dvd 1 i następne części autor Steve Piccus film instruktażowy jak doprowadzić kobietę do orgazmów wielokrotnych z wytryskiem, w filmie jest ostrzeżenie aby go nie pokazywać panią które się chce tego nauczyć ale Ciebie to nie dotyczy bo już masz. Obejrzałem i to D Z I A Ł A !!!!!!!! Moja kobieta była jak opos z epoki lodowcowej zobaczyła ptaka i udawała martwą, teraz to jest wulkan nie kobieta.