Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONDI86

KIEDY FACET OKAZE SIE DUPKIEM

Polecane posty

Gość MONDI86

Pewien facet, ktorego znalam juz od dluzszego czasu zaprosil mnie na przyslowiowa lampke wina do swojego domu w lesie ;) zgodzilam sie bez fachania. Bylo bardzo milo chyba az za bardzo w odpowiednim momencie sie wycofałam odwiozl mnie do domu pocalowal na pozeganie na drugi dzien zadzwonil zapytal czy bedziemy w kontakcie. I na tym koniec przez reszte czasu nie odezwal sie ani slowem raz zadzwonilam nie odebral raz napisalam smsa nie odpisal w koncu dalam sobie spokoj. pewnego dnia spotkalam jego matke ktora obdarowalam mnie niemilym spojrzeniem dalo mi to do myslenia wkoncu podpytam tu i tam i jakiez byo moje zdziwnienie kiedy dowiedzialam sie iz on twierdzi ze jestem latwa bylam z nim w tym domku i bez skrupołow robilismy rozne rzeczy hmm...... szok ... szzcerze nie wiem jak sie zachowac czy zadzwoic do niego i powiedziec mu co o nim mysle czy moze ochlonac i sprawa rozejdzie sie po kosciach.? nigdy nie bylam w podobnej sytuacji czuje sie podle ...

Gość kdifnvn
Jak widac frajerow masa. Olej chuja

Gość kdifnvn
Chociaz pewnie ja nie moglabym olac tego :)

Gość Czekoladka do picia
nie martw się, olej go, niech gada co chce, chyba, że to przekroczy granice...

Gość MONDI86
wtyd mi przed sama soba... juz sam fakt ze tam poszlam moze dalam mu cos do zrozumienia... na koniec mie olam i rujnuje opinie.. nie chce pogorszyc swojej sytuacji ale najchetniej wszystko bym mu wygarnela

Gość hahaaaaa
wymysl jakas historyjke o nim i