Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apolinka43211234

cy wybacza sie takiej osobie?bo ja myslee nigdy

Polecane posty

Gość Apolinka43211234

taka siostrę która się rządzi jakby była najmadrzejsza,nakazuje WSZYSTKIM i krzycy na wszystkich!OSZALEC MOZNA,PREZ TA KRETYNKE WSZYSTKO.NIECH SIE WKONCU WYPROWADZI.... JA SUKI NIENAWIDZĘ,MUSZE SIE OD NIEJ ODZIELIC I BEDE MIEC WLASNY POKOJ ANIE Z TA SZMATA PSYCHICZNA!A KIEDYS SIE WYPROWADZE. ONA MI NISZCZY ZYCIE PRZEZ NIA NIE RAZ PLAKALAM I SIE DENERWOWALAM I JUZ MOJA CIERPLIWOSC SIE SKONCZYLA JUZ NIGDY,ALE TO NIGDY NAWET JESLI NIE DAJ BOZE STALO BY SIE COS TO SIE NIE ODEZWE!SKORO MOWIE NIGDY TO NIGDY!!!!!NIEWARTO SOBIE PRZYTRUWAC ZYCIA,JA TERAZ NAPRAWIE ZYCIE,BEDE SIE CIESZYLA I ZYLA NA SWOJ SPOSOB,A JA BEDE TRAKTOWALA JAK OBCEGO CZLOWIEKA.

Bo nie sprzątać i nie myć po sobie to marzy prawie każdy.... , ale żeby i kobieta?! ;)

Gość Apolinka43211234
jakie sprzatanie co ci na glowe upadlo!! wyjasnie dokladniej,ja jestem zadbana dziewczyna,pracowita i pomocna w odroznieniu do siostry ona wrzeszczy na wszystkich nie pomaga w domu, wywiera na wszystkich presje i mówi ze wszyscy sa złodziejami i ze ona taka najmadrzejsza mimo tego ze ma mature to ja nie kwalifkuje do madrych osob,przemadrzalec jeden.

Gość Apolinka43211234
We wszystkim to ona madra,a jak np.mama ja pyta zeby sprawdzila jej rozklad jazdy na internecie to mowi zeby sobie poszla na przestanek i poczekala i ze co godzinne jezdza.Ja to odrazu sprawdzam dopytam,mamuska bardzo mnie kocha mimo tego ze tez nie jestem aniolem,ale od siorki jestem lepsza,ladniejsza i pozadniejsza.snie znoszę jej,ona zawsze byla o mnie zazdrosna i przytruwala zycie,ile razy musialam denerwowac i plakac.Nie chce zmarsczek,nie chce niszczyc cery i zdrowia(bolala mnie glowa,zoladek itp.)O nie na to juz nie pozwole!1

Gość Apolinka43211234
never ever

Gość Apolinka43211234
Wcale nie,wypraszam sobie!mieszkamy razem z rodzicami ona ma 26 a ja 20 i jeszcze sie ucze.Czekam az szybciej sie wyprowadzi,albo ja jak skoncze szkole.Jeszcze d tego mamy razem pokoj cale zycie masakra....jja musze miec sama pokoj,rodzice obiecali ale nie wiem czy to wypali bo na mieszkanie mnie nie stac.