Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ania19

Spust na twarz - czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość mała ania19

witam ostatnio moj chłopak wczasie gdy mu robiłam dobrze ręką spuscił mi sie na twarz straszne sie na niego wsciekłam -co wy o tym sądzicie?

Gość El migiel
Ja osobiście czasem tak robię z moją dziewczyną i ona nie uważa tego za coś zlego, a nawet to lubi:)

czy to jest normalne?jak nie wiesz czy coś jest normalne to zapytaj sama siebie czy jak byto samo zrobiła twoja córka to dla ciebie też było by normalne?to jest odpowiedz dla wszystkich pytających

Gość stuknięta jestes
nie o twarz córki tu chodzi

Gość stuknięta jestes
nie o twarz córki tu chodzi

wiem że o curkę nie chodzi,czy nie normalne?każdy by tak chciał.mówię o facetach i nie każda laska tak zrobi,czy to jest moralne?dla jednych normalne dla drugich wielkie zboczenie jak na początek związku,

Gość jedni lubią
wątróbkę inni kaszankę a inni uważają że jedzenie podrobów nie jest normalne, ile ludzi tyle gustów :)

Gość wertzu
moi faceci tylko na twarz i do buzi mi sie sposzczaja

Gość Elzbietka101
Tylko facet który Cię nie szanuje spuszcza się na Twoją Twarz - chyba że sama wyraźnie mu to powiedziałaś albo robiąc loda sama pokierowałaś wytryskiem na twarz

Gość Kaiser_1973
To nie chodzi tu o szacunek. Tu codzi o najcudowniejsze doznania seksualne dla mezszczyzny. Kobieta krura pozwala na takie cuda, jest bezcenna. Takich kobiet sie nie zdradza. Wiem cos o tym bo jestem 21 lat z moja miloscia. I nikogo tak nie szanuje jak moja zone. W seksie jest wszystko dozwolone, pod warunkiem ze sie to lubi i lubi sie drugiej osobie sprawiac przyjemnosc. PS. Wiem ze zle pisze po polsku, ale nie chodzilem do polskiej szkoly. I bez dogryzek, prosze.

Gość łobserwer
oczywiście, że chodzi tu o rodzaj perwersyjnej przyjemności z potraktowania kobiety jako swojej własności i z mozliwości wywyższenia się nad nią czy wręcz upokorzenia, sa takie, które to lubią fizycznie nie znaczenia dla doznania faceta, gdzie się spuści

Gość łobserwer
oczywiście, że chodzi tu o rodzaj perwersyjnej przyjemności z potraktowania kobiety jako swojej własności i z mozliwości wywyższenia się nad nią czy wręcz upokorzenia, sa takie, które to lubią fizycznie nie znaczenia dla doznania faceta, gdzie się spuści

a ja myślę, że to ma znaczenie dla przyjemności faceta... w takim razie nie ma znaczenia czy spuszcza się na kobietę czy w chusteczkę ;) podczas samego orgazmu ważne są też doznania wzrokowe spust na twarz czy do ust według mnie nie ma nic wspólnego z dominacją czy poniżaniem - kwestia interpretacji

Gość Tadzik Rydz
Ty łobserwer spuść się sobie w oko zamiast takie brednie pisać. Sprawdzisz czy fizycznie nie ma znaczenia gdzie się spuścisz...

Gość łobserwer
john - bezdyskusyjnie jest to związane z dominacją i posiadaniem :) Tadzik - pieprzysz jak twój imiennik, więc nawet nie skomentuję :)