Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noxelia

skora mi sie nie opala bo jestem wampirem!

Polecane posty

Gość Noxelia

Zawsze bede blada

Gość jestę plackię
fascynujące, urzekła mnie twoja historia, mów dalej.

Gość gupia jesteś
a nie wampirem:P Wampiry nie mogą się opalać na światło sloneczne ale w żadnej hollywoodzkiej produkcji, które jak wiadomo są co do jednej merytoryczne i obiektywne aż do bólu, nie wspomina sie o mozliwości opalania w solarium:)

Gość gupia jesteś
*wystawiać sie... Tez jestem gupi:(

Gość Noxelia
Na solarium mozna dostac raka

Gość Noxelia
mam blada skore jak kreda- moja historia jest niebanalna, jestem DJABLEM - jestem szczera do bolu- tak wlasnie jest ! - booo jestem djablem wcielonym buuuu !

Gość Noxelia
na drugie imie mi: BORUTA :classic_cool:

Gość Noxelia
nosze na sobie szaty gotyckie - czarne jak do trumny ! - moja twarz jest biala jak kreda, booo ja jestem DIIIABLEM !!!

Gość Noxelia
nosze przy sobie zawsze ostry noz ! - booo jestem djablem !

Gość Noxelia
i moge przyjsc do ciebie po polnocy !

Gość mylisz pojęcia
Wampira energetycznego można spotkać wszędzie: w rodzinie, w pracy, w związku, wśród przyjaciół. Najczęściej są to osoby niezadowolone ze swojego życia, takie, dla których szklanka jest zawsze do połowy pusta, użalające się nad sobą, negatywnie nastawione do otoczenia. Spotkanie z wampirem powoduje, że czujemy się rozdrażnieni, słabi, smutni, bezsilni - a wszystko to bez wyraźnego powodu...

Gość mylisz pojęcia
W psychologii termin „wampir ma nieco inne znaczenie. Zjawisko to polega na „kradzieży naszej wewnętrznej energii. Wampirem energetycznym może być zarówno człowiek, jak i miejsce. Nie wysysa on krwi ze swej ofiary, lecz siły witalne, jej energię. Jest błyskotliwy, utalentowany, elokwentny, czasem epatujący bezradnością stawia się sprytnie w roli męczennika, pozyskuje zaufanie i uczucia, a potem psuje nastrój wszystkim dookoła. Robi to, żeby być w kręgu zainteresowania. Pomoc i uwaga ofiarowana takim wampirom są wykorzystywane do dostarczania im odpowiedniej energii. Ich ofiarami mogą stać się osoby słabe psychicznie, które nie umieją odmawiać i te, które im ulegną. Częstymi objawami ataku wampira energetycznego jest właśnie uczucie osłabienia, tak jakby „wypompowano z nas całą energię. Wampir energetyczny może pobierać energię życiową od przyjaciela czy współmałżonka, którego bardzo kocha, co więcej, robi to całkiem nieświadomie. Jego słowa mają często bardzo destrukcyjny wpływ na partnera. Ciągłe narzekania i szantaże emocjonalne „wysysają całą pozytywną energię osoby, która tego dołującego wywodu słucha. /z sieci/

Gość dlaczego akurat
Boruta?