Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariadna89

Postanowiłam zmienić swój wygląd.

Polecane posty

Gość Ariadna89

Strasznie się ostatnio zapuściłam, nie dbam o linię, nie maluję się, no i kurcze... wyglądam beznadziejnie :( Jak typowa szara mysz...Ale koniec z tym. Od dziś dieta, dbanie o urodę i nowy image.

Gość i ja też!image juz zmieniony
ale utyłam,zle mi z tym ....wiec biore sie za siebie i koniec. moze "złamane serce " pomoze w osiągnieciu celu,tęsknie za miłościa z dawnych lat,piękną i niewinną,,,,ehhhh cięzko bywa na duszy ale trzeba się podgarnąć i do przodu i sie trzymac dzielnie;)

Gość Ariadna89
Ja też przytyłam... jakieś 10 kg ( przy 167 cm ważę 69 kg). Też źle mi z tym. Nie mieszczę się w wiele fajnych ubrań, nie czuję się kobieco. Niby brzydka nie jestem, ale jakaś taka zaniedbana, szara?

Gość EEeeee tam,
Ja generalnie zawsze byłam b. ładną, zgrabną dziewczyną. Piszę szczerze, bez skromności;) Ale ostatnio bardzo mi się cera zniszczyła:(. Jeszcze pół roku temu miałam skórę jak "pupcia niemowlaczka", a teraz pojawiły mi się pryszcze i liczne przebarwienia. Kolor skóry stał się ziemisty - nie wiem od czego:(, tym bardziej że okres dojrzewania już dawno mam za sobą..

Gość upuopo
up

Gość EEeeee tam,
myslałam, że jest to chwilowy stan. Jednak z dnia na dzień moja cera jest coraz gorsza:( Idę jutro do dermatologa. Przez te pryszcze na twarzy, przestałam wychodzić z domu. Wstydze się:(

Gość Ariadna89
Ogólnie to masakra... Miałam depresję i zwyczajnie przestałam dbać o swój wygląd.

Gość i ja też!image juz zmieniony
to ja nie tyle,ale jakos z 3-4kg góra ale bardzo odczuwalne to jest:O DYCHA to sporo,to ponad 2 rozmiary ubraniowo, ja zawsze większa czy mniejsza jestem "kolorową osobą":) lubię się ubierać,malować zmieniac fryzury życze wytrwałosci i uciekam na rower :)🖐️

Gość EEeeee tam,
.

Gość Ariadna89
Pryszcze na pewno są prawdziwą zmorą. Ja tam nie mam raczej problemów z cerą, może jedynie odrobinę jestem zbyt rumiana, co przy okrągłej twarzy wygląda okropnie, ale moje koleżanki mówią, że przynajmniej nie muszę kupować różu :)

Gość ojjjj to znam znam
cera niestety to tez mój problem,raz jest lepiej raz gorzej,a juz przerobiłam wszystko,i odpuszczam,,,podobno od stresów-reakcja ,następje zburzenie hormonów i przkłada się na stan skóry,wiec trzeba wyluzowac:) się

Gość Ariadna89
Myślę, że seks z przypadkowymi osobami naprawi mój problem. Praktykuję to od wczoraj.

Gość Ariadna89
Powodzenia :)

Gość Ariadna89
Ten od seksu to podszyw oczywiście.

Gość EEeeee tam,
Ja mam tych pryszczy na twarzy dosłownie mnóstwo! W dodatku pełno przebariweń i zaskórników:( Wyglądam ohydnie :( Mam nadzieje że dermatolog pomoże, bo trądzik pojawił mi się na szyi, ramionach i plecach. Fuj

Gość EEeeee tam,
W dodatku nie umiem się ubrać. Niby jestem zgrabna a nie potrafię kupić nic, co by ładnie na mnie leżało. W tych galeriach wszystkie ciuchy takie sam

Gość JuliettKA
Motywuj się, bo warto :) Ja też byłam kiedyś zaniedbana, ale mam te czasy za sobą :)

Gość Ariadna89
Ja tam wolę ciucholandy. Świetne, stylowe rzeczy, każdy, kto jest choć trochę indywidualistą w zakresie mody, na pewno znajdzie tam coś dla siebie.

Gość na szarą cerę wit C
rób regularnie peelingi, najlepiej takie żelowe, z minerałami morskimi te kremowe są raczej do suchej cery, u kogoś z tendencją do wyprysków pogorszyłyby stan cery dobre są maseczki owocowe, zawierają naturalne kwasy które złuszczają obumarły naskórek, poprawiają karnację np. maseczka z truskawek (jeśli nie jest się uczulonym) z ogórka - wybiela piegi, przebarwienia z poziomek też działa wybielająco poszukaj jakiegoś kremu z wit C, ja używam specjalnego serum Ziaja Med., niedrogi 18 zł a fajnie nawilża, cera jest rozświetlona, używam tego serum bo mam przebarwienia od słońca i tabletek anty

Gość na szarą cerę wit C
dobre dla cery trądzikowej są kosmetyki Nivea Young, żel do mycia twarzy, żel do peelingu, tonik dobre są też Perfecty, z minerałami morskimi: peeling drobnoziarnisty, tonik bezalkoholowy, używam ich od lat

Gość upggg
up

Gość Sabbathkaa
A wie ktoś jak naturalnie rozjaśnić włosy?