Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedenasta24

Dziwny bół brzucha - może ktoś miał coś podobnego

Polecane posty

Gość jedenasta24

Od trzech dni boli/pobolewa mnie brzuch. Własciwie nono stop, ale raz mocniej, raz bardzo lekko i najdziwniejsze jest to, że mam wrażenie że to nie jest w jednym miejscu tylko czuje takie tempe kłucie w różnych miejscach pionowo po linii pępka, na kilka cm powyżej (trochę poniżej zołądka) i w dół aż po podbrzusze. Mam też przy tym temperaturę. To nie jest jakiś silny ból, nawet nie wziełam jeszcze ani jednej tabletki przeciwbólowej, ale no czuje go nieustannie od 3 dni. Ten ból trochę przypomina silne uczucie głodu. Co to może być? Chyba najgorzej jest jak leżę na brzuchu a potem wstanę PS. Tak wiem, idź do lekarza. Pójdę jeżeli mi to jeszcze kilka dni nie minie, ale chciałam podpytać z czym to może być związane, taki ból w różnych miejscach.

Gość fdgrtrh
skręt kiszek, jajniki, żołądek.. Ból może promieniować więc to może być wszystko w okolicy

owulacja? ciąża? chociaz w internecie objawem ciazy jest nawet krwawienie z nosa :D stawiam na owulacje albo cos przejsciowego nie wyglada na cos groznego

Gość jedenasta24
może faktycznie po prostu jakieś ostrzejsze promieniowanie od jajników przed okresem (bo jestem przed okresem ale zazwyczaj przeżywam je łagodnie). Ale zawsze utrzymujący się kilka dni ból jest niepokojący ;]..

Gość jedenasta24
a ciąża - nie sądzę, chociaż jesteśmy przed 30 i nasze zabezpieczenie polega na spełnianiu niezbędnego minimum ;]

Gość jedenasta24
a ciąża - nie sądzę, chociaż jesteśmy przed 30 i nasze zabezpieczenie polega na spełnianiu niezbędnego minimum ;]

Gość kichowata
najlepszy bedzie lekarz.Powodow bolow brzucha jest naprawde wiele.Moze to byc zakazenie drog moczowych,ciaza i sto innych przypadlosci