Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podróżniczka9

LOTNISKO WROCŁAW-WROCŁAW DWORZEC- Pytania!!!

Polecane posty

Gość Podróżniczka9

Witam. Za kilka dni będę leciała do Wrocławia. Jednak nie jest to mój docelowy przystanek, więc mam pewien problem. Otóż, ląduję o 16:20. Muszę się dostać na dworzec PKP do Wrocławia. Pociąg mam o 17:35. Moje pytanie brzmi- czy zdążę dojechać na czas autobusem miejskim (bodajże linia 406 kursująca z lotniska na dworzec) i oczywiście, kupić bilet? Dziękuję i pozdrawiam :)

Gość kmlw
to ostatni pociąg? może być kiepsko... po wylądowaniu wyławianie swojego bagażu, bieg na przystanek,zdaje się, że dobre 30min autobus jedzie na PKP... hmm

Gość Podróżniczka9
zapomniałam dodać, że będę miała tylko bagaż podręczny ;) Pociąg nie jest ostatni, ale zależy mi na czasie, następny mam dwie godziny później... Skoro autobus jedzie 30 minut, to rzeczywiście byłabym na stykusia, o ile warunki na drodze będą sprzyjały...

Gość Cudaczna2
a probowaliscie z tymi prywatnymi rpzewoznikami typu PolandTransfer? Oni chyba nie maja takich zlych cen :D

Gość Bini
no ja nie probowalam,ale moj kolega z Hiszpani jak do mnie przylatywał to jechał z nimi, bo umieli sie z nim skomunikowac ;)