Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusshhhh

Spotkałem wczoraj moją koleżankę ze studiów.

Polecane posty

Gość Arkadiusshhhh

Czekałem prawie na pociąg, gdy nagle usłyszałem, że ktoś mówi mi cześć. Uniosłem wzrok i mnie zatkało. Przede mną stała długowłosa blond piękność w biało - czarnej sukience i turkusowych kolczykach. W pierwszym momencie nie skojarzyłem kto to jest, dopiero po chwili patrzę "no przecież to X!". Miła, acz dość szara dziewczyna, z którą kiedyś byłem razem w grupie, która podobno się we mnie podkochiwała. Spytała co tam słychać, pogadaliśmy przez chwilę , potem jednak przyjechał jej pociąg i pożegnaliśmy się. I wiecie co? Czuję się jak idiota. Żałuję, że byłem taki ślepy i nie doceniłem jej wtedy. Taka super laseczka... Ehhh... nawet nie wymieniliśmy się numerami, a coś mi się wydaje, że nieprędko ją spotkam znowu...

Gość jasne bo uwierze
"w turkusowych kolczykach" Pal licho jaki to kolor a kto zwraca na to uwage jakie kobieta miala kolczyki. Ja czasem to nie jestem w stanie powiedziec zy miala czy nie jesli to bylo pierwsze spotkanie.

Gość Arkadiusshhhh
Żadne prowo. Życie, niestety.

Gość dobre dobre dobre dobre
prowo nie prowo ale co prawda to prawda. jak sie szara aseksualna mysz ubierze , umaluje i zrobi to kazdemu facetowi sie spodoba

Gość dla faceta turkus to
zielen :O wymysl cos bardziej prawdopodbnego :D p.s. to jest twoja fantazja? marzenie? by facet, w ktorym sie kiedys podkochiwalas, teraz dostrzegl w tobie laseczke? :D

Gość Arkadiusshhhh
Tak się zmieniła przez ten rok, odkąd ostatni raz ją widziałem. Nawet nie jest już taka nieśmiała jak kiedyś. Szkoda, że tak wyszło.

Gość Arkadiusshhhh
Nie wierzycie? To wasz problem. Ja tylko opisuję jak wygląda sytuacja i jak się z tym czuję.

Gość jabadabaduuu
Żaden, absulutnie żaden męzczyzna nie będzie opisywał takiej pierdółki na forum. Nawet, gdyby taka sytuacja sie wydarzyła, to pomyslałby przez chwilę, uśmiechnął się do siebie i zapomniał po 5 minutach. Na pewno nie rozkminiałby na forum. I faktycznie, jak ktos zauwazył, w życiu nie napisałby o turkusowych kolczykach, co najwyżej o zielonych, jeśli w ogóle by je dostrzegł. Masz turkusowe kolczyki, autorko? :D :D :D Wszystko świadczy o tym,że jesteś kobietą, nawet styl pisania . :P

Gość Dont Donk Kont Tond
słabe

Gość Rotorooor
Może i prowo, ale bywają takie sytuacje.

Ja myślę że to musi być prowo bo: 1. Facet nie zna kolorów takich jak turkusowy :D 2. Facet na pewno nie zauważyłby tych kolczykow :P

Gość Arkadiusshhhh
Sami jesteście PROWO.

Gość Tomasssh
weźcie nie pitolcie że facet nie wie co to turkusowy - bez jaj może nie wiediałbym jaki to amarantowy lub jakiś tam inny ale turkus to każdy wie

Pod warunkiem, że te kolczyki nie były większe od głowy to nawet kobieta nie dodała by tego szczegółu w opisie.

Gość Mutismmo
Ja tam wiem jaki to kolor... Ale i tak wyczuwam prowo. Kobiece w dodatku.