Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LejdiixD

Co to moze byc?

Polecane posty

Jestem 3 tydzien po okresie, spodziewam sie nastepnego, gdzies pod koniec miesiaca, bo tak mam zazwyczaj. Od 4 dni mam silne zawroty glowy, w czwartek wymiotowalam i kompletny brak apetytu a zaznaczam, ze jestem zarlokiem.

Gość magda_pol
na pewno nie ciąża bo to za wcześnie na takie objawy :):) mdłości w ciąży są dopiero ok 5/6 tydz :) może jakiś wirus ??

Gość autorko...........
ja tak miałam jak miałam kłopoty z ciśnieniem.

No niby na ciaze za wczesnie. Jednak bardzo mi to dokucza. Zawroty glowy sa na prawde duze. Jestem caly czas taka przytlumiona, zmeczona, chociaz dobrze sie wysypiam, to rano wstaje zmeczona.

No niby na ciaze za wczesnie. Jednak bardzo mi to dokucza. Zawroty glowy sa na prawde duze. Jestem caly czas taka przytlumiona, zmeczona, chociaz dobrze sie wysypiam, to rano wstaje zmeczona.

Niby za wczesnie, ale dokuczaja mi te zawroty glowy. Jestem taka przytlumiona. Dobrze sie wysypiam a wstaje zmeczona. Chwilami boli mnie glowa, pozniej przestaje dziwny czas...

Gość o rany to na
100% kiła połączona z grypą i ospą wietrzną, aaa i 2 czyraki na tyłku masz...

Gość auorkoooo
wiemy że byś chciała aby każdy Ci napisał "na pewno ciąża" itd. ale kochana w ciąży to ty raczej nie jesteś. Tak jak już pisze wyżej, na objawy ciążowe to jest za wcześnie. Podejrzewam wirus, albo jakąś chorobę. ale nie ciążę.

Oj kolezanko, myslisz, ze wszystko wiesz. Wlasnie, ze nie chce byc w ciazy haha