Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka-1992

błagam, pomóżcie!

Polecane posty

pisałam już tu... ale chcę sie dowiedzieć, czy możliwa jest ciaża. uprawiałam petting z chlopakem w 13. dniu cyklu, miałam raczej dni niepłodne, bo sam stwierdził, ze "sucho"... mam 31 - 33 dniowe cykle... sperma poleciała po moim ciele i boję sie, ze mogła dostać się w miejsca intymne. teraz powinnam mieć dni płodne... owszem w pochwie mam lekkie uczucie wilgotnosci, ale zawsze miałam dużo sluzu na majtkach, a teraz owszem jest, ale taki zasychajacy zostawiający białe ślady... nie wiem co mysleć, pomózcie!

Gość wiesz co, nieco
kretynko przestan juz zakładac te idityczne tematy-idz do ginekologa nich ci rozjasni w głowie

Gość wertyuibbbb
sperma sie lała po Tobie a teraz sie boisz idiotko ciąży hahahahahaha :D 1)zrób test 2) idz do lekarza może masz jakąś grzybice?? pewnie zaraził cie ten brudas

Gość Wesela się nie opłacają. Co z
Myślę, że będzie to na pewno ciąża bliźniacza. Jednojajowa. Chłopiec i dziewczynka. Stwierdzam na podstawie śluzu i dnia cyku. Gratuluję nowym rodzicom i życzę szczęścia na nowej drodze życia! Ponoć Biedronka sponsoruje darmowy catering na chrzciny jednojajowych parek w twoim mieście, a Polo Cockta sponsoruje napoje. Wszystkiego się dowiedz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz najlepszego!

Gość bardzo, właśnie o to
chodzi, że bardzo, ale ty jesteś zbyt pusta żeby to zrozumieć

ja się tylko pytam czy istnieje praw2dopodobieństwo, zebym zaszla w ciążę, ale wy nie potraficie odpowiedzieć tak lub nie.

m,

nie odpowiadamy idiotce, która zakłada ten sam temat średnio co 2 tygodnie

Gość kallyna
W szkole nie uczyli?

Gość kallyna
Nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ mnie w tedy nie było przy tym co robiliście i napewno nikt tez nie był z kafe musisz szukac pomocy gdzies indziej🖐️

Gość Wesela się nie opłacają. Co z
No tak! Przecież dostałaś wyraźną odpowiedź! Czego jeszcze chcesz? Mam ci wyznaczyć datę porodu? Jakaś mało bystra jesteś dziewczyno. Przecież piszę ci jak wół, że tego rodzaju śluz w tym dniu cyklu to jak nic para jednojajówek. Pomyśl raczej jak przekazać tę radosna nowinę nowo-upieczonemu tatusiowi i dziadkom. Na pewno będą poruszeni z zachwytu. A i nie zapomnij odebrać jeszcze darmowego talonu dla ciężarnych pierworódek z Lewiatana, bo bardzo się opłaca (gratis w zestawie tubka kremu do golenia krocza Wars i opakowanie jednorazowych żyletek Polsilver, bardzo przydatne na porodówce!)

Gość jbiui;bjlk.
nlnlkm,

jezu. wiem, ze w ciażę nie tak łatwo się zahcodzi, ale chyba zdarzają się wpadki prawda? oczekuję tylko odpowiedzi, nie zadnych trolli.

Gość flip i flap
Od tego jest lekarz!!!