Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynaaa

jak go na nowo podniecic

Polecane posty

Gość jedynaaa

chodzi mi o to, co zrobic, zeby on po wytrysku mial ochote na nowo na zabawe,

Gość Rozgardiaszona
Ja własnie o tym pisze w swoim temacie ,ja swojego nie muszę namawiać do kontunuacji bo on zawsze ma ochotę na mnie ,a na jego porządanie do mnie pracuję cały dzień

Gość black21
jak juz dochodzi to najlepiej Tobie na twarz , a Ty potem pobaw sie jego spermą i wypnij sie . na pewno bedzie miał ochotę

Gość soyka
zacznij z nim od rana. podczas śniadania zrób coś żeby wiedział że masz na niego ochotę. podczas pracy wysyłaj mu erotyczne zdjęcia, pisz pobudzające smsy. jak przyjdzie do domu, czekaj na niego w seksownym ubranku. cala noc seksu gwarantowana ;P

Gość expert we wszystkim
po wytrysku na zabawe? tzn zeby mu bryknal i dalej Cie bzykal? czy ogolnie na zabawy inne np. lizanko, zabawki? pytam bo facet (przynajmniej ja) potrzebuje dobre 15 min zeby mi znowu bryknal. Raz dla zabawy zarzucilem viagre i wtedy stal mi non stop przez ponad 3 godziny, a mialem 3 orgazmy. Jak masz taka fantazje to niech zarzuci niebieska piguleczke. Jesli chodzi o zabawy inne to juz powinnas wiedziec co robic w koncu to Twoj men, moze zaproponuj cos czego jeszcze nie robilas np wyliz mu tylek a potem niech on ci wylize

Gość jawiemwszystko
jak go podniecić na nowo? najlepiej zaprezentować się w nowej odsłonie, albo wprowadzić trochę nowości do Waszego życia intymnego :). ja tak zrobiłam i już jest zupełnie inaczej :) polecam sklep http://www.erogen.pl/, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie :)