Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taumantyda

Faceci, co myślicie kiedy widzicie ładną lub seksowną dziewczynę?

Polecane posty

Gość a ja gdyby
gdyby moja dziewczyna chodziła w mini to wysłałbym ją do burdelu ma chodzić w pięknych eleganckich spodniach i koniec dyskusji ....

Gość a kto napisał że spodnie
a kto pisał ze spodnie eleganckie kosztują 100 zł ?????????????? nie widzę tu aby ten facet pisał że spodnie eleganckie jego kobieta nosi za 100 zł

Gość odpowiem na to zwikłane pytani
odpowiem wam w końcu na to zawikłane pytanie otóż co facet myśli gdy widzi seksowną kobietę ? MYŚLI O TYM ŻE CHCIAŁBY JĄ PRZE.RŻNĄĆ I TYLKO TYLE

Gość matka boskaaaaa
A dla mnie zenada jest to ze laski w lato w upaly nosza spodnie i im sie cipska poca. To jest zenada. Co za glupie twierdzenie, ze kobieta ktora nosi mini to qrwa. No bez jaj. Mozna nosic mini w sposob nie wulgarny. Widze ze nie bardzo pojmujecie co to znaczy byc sexownym.

Gość Exeeecutie
Ja tam sie nie pierdole. Mam długie czarne włosy, ładnie wycieniowane, grzywkę na bok, ważę 66 kg przy 169 cm, mam ładną buźkę i oczywiście zadbaną, zawsze jestem ładnie wydepilowana i ładnie opalona, oczywiście nie na solarium;] nosze kuszące zwiewne sukienki, krótkie spoodenki, topy, paznokcie mam ladnie pomalowane, zazwyczaj na czerwono, niebiesko, fioletowo, mam białe zęby i ładny uśmiech:} stópki też są zadbane i paznokietki pomalowane, zawsze nosze komplet bielizny na sobie, oczywiscie seksowną! Jestem dosc otwarta osoba, lubie sie zabawic i potanczyc, nie lubie nudy! Kocham takie cieplo jak teraz i pokazywac swoje atuty, a wy siedzcie i marudzcie ze jestescie brzydkie.

Gość a ja wam powiem o takoooo
porąbane myslenie-ze jak ma mini to kurwa. no co to ma byc? to sa stereotypy wymyslone przez pasztety i wszystkie inne lewniwe kobiety, ktore nawet nie racza zadbac o same siebie, tylko wolą zazdroscic innym i ich obrazac. sama jestem bardzo ladna i zgrabna dziewczyna, i widze zazdrosne miny kolezanek nawet jak mam dlugie spodnie (jak mini to zabijaja wzrokiem). nie ma czym sie przejmowac, niestety pasztety to tez ludzie :D

nie chcę znać związku między noszeniem kompletu bielizny i twoją otwartością.

Gość Exeeecutie
Moorland, polaczki zawsze sie do wszystkiego doczepią, jesteś odpowiednim przykładem, :3

Mają też sztywny kij w dupie, czego przykładem jesteś Ty. ;) Po prostu zabawnie to napisałaś, ale punkt za to, że w ogóle bieliznę nosisz. :D

Gość Exeeecutie
Jedz pączki i mów że jesteś gruba ^^

Gość Exeeecutie
Moorland, mowisz o moim dildo na sf ^^ ? Lubie miec takie duze kije w dupce, mhrrrrr...

Jem ale nie jestem gruba :( Oj nie spinaj się tak, fajnie, że o siebie dbasz :)

Gość tak Morland ta pani
co zwie się Exeeecutie to nawet ładna laska .. podała fotkę twarzy i niezła dupa widać ale zarazem jak to opisała zawsze nosi komplet bielizny seksownej zabrzmiało to tak jakby zawsze była gotowa i otwarta na wszystko i wszystkich gratulują otwartości i to twoja przecież sprawa co robisz ze swym ciałem i komu je oddajesz :)

Gość matka boskaaaaa
ja sie tez nie uwazam za brzydka. Powodzenie zawsze mialam.Chodzi generalnie o to, zeby wydobyc to ''cos'' z siebie. Na tym polega sexownosc. To nie tylko ladna sukienka, mini itd. Ale tez graja kluczowe role. Prawda jest taka ze sa niechlujne babki dosc czesto. Np. niezadbane stopy. To jakas porazka. Wlosy na nogach. Ubranie ktore nie podkresla sylwetki, tylko maskujace. To odbiera duzo.