Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełło23

Mam szanse stracić prawictwo?

Polecane posty

Gość pawełło23

Jestem z moją dziewczyną 14 miesięcy. Mamy za sobą petting i seks oralny, ale do niczego więcej między nami nie doszło. Kiedyś po alkoholu chcieliśmy spróbować, ale nie chciał mi stanąć. Do tego chciałbym żeby ona była trochę dominująca kiedy już zaczniemy uprawiać prawdziwy sex. Trzy miesiące temu poznałem 20 lat starszą kobiete. Nie ma tak ładnego ciała jak moja dziewczyna, ale też jest piękna i doświadczona. To jest na plus dla niej. ona się do mnie klei. powinienem stracić z nią prawictwo żeby potem łatwiej mi było z dziewczyną?

Oczywiście. Dla dobra waszego późniejszego pożycia z dziewczyną. Tylko ktoś kto kocha prawdziwie jest zdolny do takich poświęceń żeby rżnąć 20 lat starszą babę mając u boku młode, chętne ciało.

Gość reeks
Tak, spuść jej się do jamy ustnej aby poczuła smak i zapach białego tchiboo na przebudzenie.

Gość pawełło23
Proszę pisać na temat i jakieś rady dawać.

Wbrew pozorom to nie ejst takie głupie. Chłopak boi się, że nie zaimponuje albo osmieszy się przed dziewczyna na której mu zależy. Jeżeli to ma Ci pomóc to tak, wybzykaj starą. Tylko licz sie z konsekwencjami, żywy człowiek to nie robot, ani postać w grze komputerowej. Jak juz teraz się klei to potem może nie chcieć się odkleić. I jeszcze ci zrobi siarę przy dziewczynie. Zrobisz jak uwżasz