Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdycha Dobry Towar

Dla prawiczków pragnących seksu - mała rada v.2 :)

Polecane posty

Gość Zdycha Dobry Towar

Zależy od okoliczności. Swego czasu mi i kumplowi spodobała się dziewczyna na dyskotece więc zagadaliśmy do niej na papierosie przed dyską i zaprosiliśmy na kielona (wódeczka w aucie była) ja nowje koleżance wrzuciłem do coli około 5 mg sproszkowanego etizolamu i po 20 minutach...była nieprzytomna. Wiadomo wyjzd do lasu, zerżnięcie jej klasycznie, w anusa, na koniec jej wkładaliśmy pięści w pochwe :D Oczywiście założyliśmy gumki na wypadek gdyby to zgłosiła i pobrali by próbki nasienia. Po wszystkim wyrzuciliśmy ją do rowu na ulicy przy obwodnicy i tyle :) Do zbulwersowanych zgłaszających - zgłaszajcie do woli, na policję, do ABW, SB czy WSI ;) Ps. Gdybyście wiedzili kim jest z zawodu kolega, to byście się dopiero zdziwili :D

Gość Ej, chiiils
zgłosimy na pewno.... Jakiś czas temu była afera z dzieciakiem który katował kota - jego bart wrzucił filmik do siecie, była niezła afera. Zgłoszenie na policję wpłynęło właśnie od forumowiczów z kafeterii. Aha i jak i ch.uj nas to obchodzi że twój kolega jest po,licjantem czy kimśtam

Gość jesli to nie prowo
(a mysle, ze to prowo) TO JESTES NIKIM, MARNYM ZEREM :)

Gość Zdycha Dobry Towar
Ej, chiiils: no to nic dziecku jnnie mogli zrobić, dziecko zgodnie z K.K. nie może odpowiadać karnie za popełnione czyny, nie licząc przypadków najcięższych zbrodni, wtedy gdy ma ukończone 15 lat sąd może zdecydować, iż będzie odpowiadał jak osoba dorosła, jednakże maksymalna kara jaką może otrzymać to 25 lat pozbawienia wolności :) Ps. Czyli polska policja ma jurysykcje nad terytorium za granicą? Ba, kraju który nie jest nawet w UE :D