Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mutismmo

Problem z tatą.

Polecane posty

Gość Mutismmo

Ma 55 lat a zachowuje się jak nastoletni playboy. Podrywa ciągle młode dziewczyny, chodzi na imprezy dla młodzieniaszków, myśli, że może być cool, że może z każdym moim kumplem pogadać, upija się do nieprzytomności i odstawia cyrki. Ostatnio była u mnie koleżanka, która mi się podoba, a ten idiota, przepraszam za wyrażenie, przywitał się z nią w slipach i odzywał się do Agi tak, jakby chciał ją poderwać:/ Nienawidzę go, jest obleśny, a że pracuje jako nauczyciel w szkole, to już tym bardziej wstyd... Co mam zrobić z tym fantem? Tata psuje mi opinię...

Gość Mutismmo
Już wszyscy moi znajomi wiedzą o jego wybrykach. I oczywiście sobie żartują, że tatuś taki ziom. Tylko mnie i siostry to nie śmieszy.

Gość Mutismmo
Ktoś się wypowie?

Gość Ewelinkaaa666
W takim razie, jeśli ojciec tak się zachowuje, proponuję go jakoś ośmieszyć. Niech wie, że w tym wieku nie powinien się tak zachowywać.

Gość Mutismmo
Niby jak?

Gość puścić
piosenkę, nie pamiętam tytułu, ale leciały takie słowa" Po czterdziestce człowiem ma trochę z osła, trochę z lwa", na mojego działało

Gość Mutismmo
Dzięki. Muszę ojca jakoś upokorzyć, to co robi nie przystoi facetowi w tym wieku :/