Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Ona myślała że nikt jej nie widział

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wglad na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem. X aswe34982482934234928102901

Gość akima?
Cieszę się.

to tak dla informacji żebyście się nie czuli przed laptopem jak u siebie w domu.

Gość ale bym ci
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

Gość beyonseja@88
alfred co Ty masz na twarzy? Idź tym trądzikiem do dobrego dermatologa. I zaceruj sobie ten t-shirt bo ci widać sutka!

to nie świstak...... to prawda co piszę bo mam na to dowody. Ci co piszą że to nieprawda albo że jestem chory ...po prostu nie chcą żeby inni się dowiedzieli bo nie będą mieli kogo podglądać. X A u mnie na wiosce mają ten program i podglądają zdalnie ludzi i nawet słyszą to co dzieje się w ich domach. X

Gość biedna studentka opdjfvdojrgfo
jako studentka informatyki powiem wam ze ten tutaj bujdy sprzedaje jakich malo :D :P