Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sorta Wirta

Kto DOKŁADNIE boi się powrotu PiS-u do władzy?

Polecane posty

Gość Sorta Wirta

Przyjmijmy że musicie komuś wytłumaczyć czemu PiS jest taki straszny. Co mówicie? Chciałabym poznać argumenty tej drugiej strony która straszy "strasznym PiS-em"

Gość ZuaDziewica
Nie wierz swoim oczom - szepnął wiatr

Gość ZuaDziewica
cala australia

Gość Nu pagadi wmorderatorki!
łapaj złodzieja! krzyknął uczciwy obywatel :)

Gość w skrocie : oszolowmy , ktore
mącą i sklócaja, nic konkretnego nie osiagnely . W dodatku nie pamietaja o swoich kłamstwach. Nie chce mi sie rozwijać. A - jeszcze ciemnogród.

Gość np wszyscy studenci polscy
w UK, których znam ( a znam wielu).

Gość nie dla PO i Pi S
Jak zwykle z jednej skrajności popadniemy w druga skrajność Polacy nie potrafią wypośrodkowac.Teraz będą modlitwy i mundurki w szkolach Cofniemy się do średniowiecza....:(:(:(:(

Żyłem 23 lata w totalitarnym państwie, jakim był PRL. Więc się nie boję niczego jeśli idzie o politykę. IMHO, PiS to mniejsze zło, ale to nadal zło. Ale nie boję się.

Gość Jesliby PIS doszedł do władzy
to cala moja rodzina spieprzy z kraju. Ale ponieważ mamy dobre zawody i wykształcenie, damy wszędzie radę. Natomiast moherowym babkom, które zostaną, może być ciężko.

Gość nomen omen
PiS i PO to już relikty przeszłości, ja będę głosował na Nową Prawicę z Korwin-Mikkem. Precz z socjalizmem w wykonaniu obu partii, czyli - tym zabierzemy, a tym damy.

kto? obce służby i biznes wszelkiej maści komuchy, zbrodniarze z prl esbecy ubecy mafie oraz ludzie i biznes z nimi powiązani inni przekręciarze, łapownicy itd. i może jeszcze tęczowe bractwo 🖐️ x i jakoś nikogo z nich mi nie żal :D a jest tego towarzystwa całkiem sporo, samych esbeków w punkcie kulminacyjnym (1986) było ok. 260 tys., do tego dolicz rodziny (3 pokolenia)... ta zaraza idzie w miliony sztuk 🖐️

Gość nick nie ma znaczenia
Wielu ale ja napiszę o "gwiazdkach" Celebryci -urwią się intratne zleconka.Z tymi celebrytami to jest w ogóle dziwna sprawa-:niby dlaczego jakiś kołtun bez matury albo inne niedouczone indywiduum znane z tego ze jest znane ma mi mówić że mam głosować na PO.Ich życie to wielki event,boją ię pomysleć co byłoby gdyby trza zacząć zyć jak szarak:classic_cool:Lemingi! Glosujcie za PO, dzidzia dziadzia pierniczek Wojewódzki potrzebuje was!

Gość lemingi sie boja
wyznawcy Michnika :D

Gość gk,,bh,
Sawicka i jej podobni

wielbiciel 70B kto? obce służby i biznes wszelkiej maści komuchy, zbrodniarze z prl esbecy ubecy mafie oraz ludzie i biznes z nimi powiązani inni przekręciarze, łapownicy itd. i może jeszcze tęczowe bractwo x i jakoś nikogo z nich mi nie żal a jest tego towarzystwa całkiem sporo, samych esbeków w punkcie kulminacyjnym (1986) było ok. 260 tys., do tego dolicz rodziny x x Jedyna sensowna wypowiedź, pod którą się podpisuję. x x Ale nie podoba mi się to, że PIS nic nie mówi o ograniczeniu administracji/biurokracji, a za to chce podwyższać podatki najbogatszym czyli zabierać zamiast ciąć wydatki.

Gość Sorta Wirta
Zero argumentów.... Czego ja oczekiwałam po lemingach? :D

Gość awewq
xcwd

Jak to, co nas czeka, gdy PiS dojdzie do władzy?? Bogoojczyźniany nazizm, portrety Kaczora z jadem w oczach w każdej szkole i urzędzie, godzina policyjna, Berezy Kartuskie dla przeciwników politycznych, ostateczne rozwiązanie kwestii mniejszości seksualnych, intensywne zbrojenia (przede wszystkim w celu zdobycia Kremla), wyjście z UE i NATO, alians z Białorusią... Mam wymieniać dalej? :classic_cool:

Fajansiarz, weź Ty się człowieku puknij w głowę. To miało być śmieszne?

Gość awewq
cds

Gość POlitycy POwieście się
Kto się boi? Cwaniaczkowie kręcący lody i uniewinniani przez usłużnych sędziów, kolekcjonerzy drogich zegarków na państwowych posadach, krewni i znajomi królika na wysokim stanowisku, aferzyści, malwersanci, złodzieje w białych rękawiczkach, bandyci w mundurach, Putin, Merkel i Barroso.

Gość każdy normalny
boi się powrotu tego wyrokowca do władzy

Gość liksj
mkjj

Gość liksj
mkjj

Gość kaczyński nie nadaje się
na premiera

Gość todos
g losujcie na partuiotów i uczciwych ludzi tak nawoływał jeden ksiadz a gazeta wyborcza opublikował ze ksiadz nawołuje by ludzie glosowali na pis czyli platforma to oszusci i sprzedajni ludzie , to jest zart w stylu monty paytona ktury sie wydazył na prawde

Gość odświeżam bo się nie da
:O