Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrakcyjnyszatyn5162

51 - letni przystojniak pozna atrakcyjną dwudziestkę

Polecane posty

Jeśli jesteś zainteresowana poszerzaniem doświadczenia z demonem seksu, zapraszam a gwarantuję, że nie pożałujesz. Całuję Cię ślicznotko, Jarek

Kochane, lubicie starszych?

Gość idz stary dziadzie
do kościoła albo na ryby lepiej a nie za 20stki się bierzesz :/

;)

Gość szczerze mówiąc to nie lubimy
NIE LUBIMY STARYCH TRUPÓW WAL SIE KRETYNIE !!!!!! WYPIERDALAJ STĄD TRUPIE NA ZŁOM

Gość www.roksa.pl
idz sie lecz staruchu

Gość szatynka23356
Tak, lubimy stsrszych gdy sa naszymi ojcami, dziadkami. Na kochankow nie bierzemy antykow.

To, że ty nie lubisz nie oznacza, że inne nie lubią...

Gość dzwudziestki lubia
trzydziestolatkow a nie starych dziadow po piecdziesiatce ktorym juz nie staje i sapia w lozku

Gość pieluszka,.,.,.
musi być zwinna bo za chwilę trzeba będzie dzidkowi pieluszki zmieniać

A próbowałaś takiego? Mężczyźni tacy są właśnie najbardziej witalni i zadowolą niejedną małolatę. Mój penis jak najbardziej sprawny, duży...

Chyba Tobie zmieniał. Jesteś durną smarkulą i gówno wiesz. Inteligentne kobiety korzystają z możliwości wzbogacenia doświadczenia. Dziadkiem to nazywaj 80 - letniego starca, a nie męskiego ogiera takiego jak ja.

Gość widac ze to prowo
wzbogacenie doswiadczenia jak najbardziej ale z 30latkami, pogodzcie sie z tym ze jestescie starzy i wypadacie z obiegu, moze i na chwile skusi sie małolata która potrzebuje kasy a zaraz po bedzie rzygała z obrzydzenia

Piszcie, normalne zdrowe kobiety :)

Gość dfghyujhygfds
lubimy starszych

Jak ci nie pasuje to się nie wypowiadaj idiotko. Są kobiety, które uwielbiają czuć w sobie smacznego dojrzałego członka. A ja jestem bardzo zadbanym i wysportowanym facetem, więc nie ma mowy o tym, że któraś uznała mnie za starca. To, że kojarzysz facetów w moim wieku z obleśnymi łysolami to już niestety problem ograniczonych horyzontów.

A ja młodsze. Przy takiej młodej uroczej kobiecie każdy mężczyzna rozkwita na nowo. I wzajemnie, młoda też może się ożywić przy starszym.

Gość vicky8937
taki staruch jak ty to już powinien wiedzieć jak kupić sznurek i się powiesić

Gość vicky8937
kolejne stare polskie ścierwo zaśmieca świat swoim smrodem

Panie Dojrzały to jest FORUM, a nie portal randkowy. Rzeczywiście są kobiety, które lubią starszych mężczyzn, jednak to nie ta piaskownica. Proszę zabrać swoje zabawki i pobawić się gdzie indziej.

Gość taka sobie 40 ale...
mam doświadczenia z młodszymi i ze starszymi. mój partner ma 55 lat i żaden młodzik nigdy nie był tak wspaniałym partnerem w łóżku jak mój X. Kto nie smakowaał, ten nie wie. Też jest wysportowany i zadbany= bardzo. Żadnych młodzików do łózka nie wpuszczę, bo mam to czego potrzebuję. Nie mówcie, że facet po 50 to już flak, to dopiero bomba seksu.

Zadam Ci takie pytanie co byś powiedział jak byś miał córkę 20 lat,lub wnuczkę i zadawała by się z takim starym dupkiem czy nie raziło by Cę to .lecz się na nogi bo na głowę za póżno.

Gość nie rozumiesz
kaleko umyslowa ze chocbys wygladal jak milion dolarów to w tym wieku nie doganiasz 20-30 latków? to ty masz ograniczone horyzonty i chyba zbyt wielkie mniemanie o sobie. szukaj od 40stek!

Gość fvjvik
On nie ma właśnie zbyt wielkiego mniemania o sobie. Ma ogromne kompleksy i na siłę próbuje sobie udowodnić że jeszcze może się podobac. :D Szczerze Ci powiem że to właśnie mądre kobiety nie biorą pod uwagę dziadków - tak, nie przesłyszałeś się. Dla 20 letnich kobiet jesteście dziadkami. Tylko głupia idiotka "poleci" na próchno, ze względu własnie na kasę czy jakieś dobra materialne, ewentualnie uzyskanie powazania w spoleczenstwie jeśli On soba cos reprezentuje. Nic więcej. Wiem bo sama mam tyle lat i znam poglądy dziewczyn w moim wieku, pytanie czemu Ty nie poszukasz mlodszej od siebie o te kilka a nie kilkadziesiat lat? Sam pierwszej swiezosci nie jestes.

Gość fvjvik
No i jeszcze jedno - możesz być zadbany ale postawić obok Ciebie dwudziestoparo latka to różnica ogromna i nie wmawiaj nam, ze jest inaczej bo mamy oczy.:)

Gość Poznammm....
Autorze postu prosze napisz do mnie na email. cutie.arwen@gmail.com 18 letnia brunetka z przemiłym głosem!:) I nie czytaj tego co te gowniary pisza, brudasy sa i taka jest prawda:) Napewno jakies pasztety ktore nigdy nikogo nie mialy. moje zdj:) http://imageshack.us/photo/my-images/12/img20130503233156.jpg/?sa=0

Gość kichowata
haha,ogladalam dzis na polsat play 'chlopaki do wziecia' i byl tam ponad 60-letni prawiczek,co chcial 16,17-latke.Facet mu proponuje 60-tke,a ten kategorycznie Nie,ponizej 40 nie bierze,a szuka 17! Haha