Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoRobejRo

Halo można prosić ?

Polecane posty

Gość PoRobejRo

Witam. W połowie cyklu miałam 3 dni brązowego plamienia tydzień później tylko 1 dzień. Na biuście mam tak jakby pajęczynkę z żył które są dość widoczne i przecinające obręcz '' sutków '' I w dodatku przytyłam 3 kg gdzie u mnie było to nie możliwe od 2 lat ważyłam 45 kg i nic się nie ruszało. Jednej nocy miałam takie jakby rwanie w pochwie ale tylko chwilowe jak się przekręcałam na drugą stronę. Mogę już wykonać test z apteki czy lepiej poczekać te 4 dni do spodziewanej miesiączki ? Bo chce żeby wyszedł wiarygodny.

Gość PoRobejRo
A dodam, że na wtorek jestem umówiona do ginekologa. Bo jeżeli to nie ciąża :( to chce sprawdzić co oznaczały plamienia i to wszystko

Gość rekordzistka?
Mnie test wyszedł negatywny w dzień spodziewanej miesiączki. 3 dni później zrobiłam drugi i wyszła delikatna kreska. Poczekałabym.

radzę poczekać do dnia spodziewanej miesiaczki. owszem, jeśli zostały Ci tylko 4 dni jest szansa że wyszedł by prawidłowy wynik ale na tym etapie może wyjść negatywny mimo ciąży. jeśli to ciaza to bardzo małoprawdopodobne że lekarz tak szybko coś zobaczy.

radzę poczekać do dnia spodziewanej miesiaczki. owszem, jeśli zostały Ci tylko 4 dni jest szansa że wyszedł by prawidłowy wynik ale na tym etapie może wyjść negatywny mimo ciąży. jeśli to ciaza to bardzo małoprawdopodobne że lekarz tak szybko coś zobaczy.

Gość PoRobejRo
Może da skierowanie na badania te z moczu czy tam z krwi jak robią. no to poczekam jeszcze z tym testem bo nie chcę się rozczarować bo mam jeszcze jakąś nadzieje :)