Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryba 11111111111

Pytanie do mężczyzn ... odp. do wyboru.

Polecane posty

Gość Ryba 11111111111

Co w Twoim związku wkurzałoby Cię najbardziej, Twoja dziewczyna/żona : 1) raz w tyg. idzie na imprezę i tańczy z innymi facetami 2) 2 razy w tyg. ogląda nagich facetów i sama się zabawia 3) raz w tyg. idzie na kawę z kolegą 4) NIC z tych rzeczy.

Gość Ryba 11111111111
A jeśli zawita tutaj kobieta, to wskażcie ten punkt o który wkurzał się Wasz chłopak/mąż.

4. Choc ta kawa co tydzien troche dziwnie, ale jesli to jakis stary kumpel, to przeciez nic zlego.

Wkurzałyby mnie imprezy raz w tygodniu i kawa z koleżanką (jak to by była ta sama to sorry, ale to się nazywa "randka' nie spotkanie na kawę).

Maciek - nie wiem jak Ty, ale ja nie biegam co tydzień pić kawę z jednym znajomym/znajomą.

Gość pluto12121
1 i 3 , golych facetow niech sobie oglada

@Moorland: dlatego napisalem, ze to jest dla mnie dziwne, choc sa takie znajomosci, jak to sie mowi - "z piaskownicy", gdzie tam ciezko jest doszukiwac sie czegos wiecej niz tylko po prostu zwyklej znajomosci. Podam przyklad: siostra mojego dobrego kumpla. Spotykamy sie od czasu do czasu gdzies na miescie, ale znamy sie od tylu lat, wlasciwie traktuje ja jak siostre i do glowy by mi nie przyszlo, ze mogloby byc cos wiecej. Co innego jak laska umawia sie z jakims kolesiem i sa to jakies niby randki. Wtedy, to wiadomo, ze by mi przeszkadzalo;)

Maciek - też mam starych znajomych z którymi się czasem spotykam...ale tydzień w tydzień? Własnej siostry tak często nie widuję...

Gość od aż po
jedynka nie do przyjęcia...

Gość od aż po
jedynka nie do przyjęcia...

Gość edfswfewfew
Biorąc pod uwagę brak jakichkolwiek zasad moralnych u współczesnych kobiet to należy zabronić jej kontaktu z każdym nawet z innymi kobietami, dziećmi czy zwierzętami choć rzeczy użytku codziennego też mogłaby użyć.

Gość Ryba 11111111111
No dobra, ale na weselach przecież też tańczy się z innymi uczestnikami i to normalne. Nie chodzi o taniec z obmacywaniem się i jakimiś wręcz erotycznymi gestami, ale o kulturalny, normalny.

Gość gość
???

Gość gość
korwa jakies gimgowniane pytania

Gość gość
nie byla by moja dziewczyna gdyby byly sytuacje 1 i 3